اول از همه اصلاح سبک کردم یعنی تغذیه مو درست کردم
⚪قدم اول چیپس وپفک ونوشابه وخوراکی ها وتنقلات کارخانه ای را کنار گذاشتم مصرفشون را
⚪کیک وشیرینجات وشکر وقند های مصنوعی را مصرفشون را قطع کردم وبجاش چایی را با خرما یا انجیر یا توت میخوردم
⚪لبنیات هم چون باعث جوش وآکنه میشد خیلی کم مصرف میکردم وبجاش برای تامین کلسیم بدن بادام میخوردم
⚪ساعت خوابمو تنظیم کردم چون نقش مهمی تو بهبودی یا بدتر شدنش داره وشب ها حداقل ساعت ۱۰ یا ۱۰:۳۰میرفتم تو تخت خواب ؛ صبح ها هم زود بلند میشدم وتا قبل از ساعت ۸ صبحانه مو میخوردم
⚪وررررزش وکاهش وزن هم تاثیر چشمگیری تو بهبودی داره هرچند طرف لاغر باشه اگه حدود چهار _پنج کیلو کاهش وزن داشته باشه تنبلی وعلائم تنبلیش رفع میشه
من خودم وزنم زیاد نبود ۵۷ بودم هر روز ورزش میکردم وتو سه ماه وزنم شده بود ۴۷ (که نتیجه گرفتم برای بارداری)
⚪روزی نیم ساعت پیاده روی میکردم وگاهی ورزش های هوازی انجام میدادم
⚪سعی کن وعدهای غذاییت را بیشتر کنی ولی وعدهای اصلی را کمتر غذا بخوری ودر حد سیری وسنگین شدن معده و شکم غذا نخوری(من خودم صبح در حد کف دست نون برای صبحانه با پنیر وگردو مصرف میکردم وساعت ۱۰ دوباره میان وعده یا میوه یا نان میخوردم ظهرم کمتر باز غذا مصرف میکردم تا عصر عصرونه میوه واجیل مصرف میکردم
⚪روزی حداقل دو وعده میوه مصرف کن
⚪غذاهای سرخ کردنی زیاد خوب نیست سعی کن از روغن های جامد ومایع مصرف نکنی وبجاش روغنت را کنجد وزیتون ویا روغن های محلی استفاده کنی(البته من زیاد این موردو رعایت نکردم)
⚪غذاهای سبزیجاتی مثل کلم بروکلی وهویج و....مصرف کن
⚪من یه روز در میان ،گاهی هم هر روز دمنوش درست میکردم با خرما میخوردم .دمنوش هایی که مفیده برای تنبلی نعنا فلفی _پنج انگشت_شیرین بیان_اسطخودوس_ودمنوس پونه ودارچین وگل محمدی یا زنجبیل هست
⚪یه دمنوشی هم برای بارداری وبزرگ شدن فولیکول ها همین جا داخل نی نی سایت دیدم که خیلیا انجام داده بودن ونتیجه گرفته بودن منم انجام دادم ونتیجه شو هم دیدم
دمنوش خوبیه رحم را هم پاکسازی میکنه⏪ترکیب پنج انگشت +رازیانه+تخم هویج فرنگی+بومادران
از هرکدوم اندازه یک نخود بریزی داخل قوری واب جوش بریز بزار ۵ تا ۷ دقیقه دم بکشه بعد میل کن با نبات یا خرما
دوسین هم مفیده برای تنبلی (ولی من انجام ندادم) ترکیبش عسل+سیاهدانه هست که صبح ناشتا باید یک قاشق مربا خوری مصرف بشه