2777
2789

سلام من اینجا تازه وارد شدم. دلیلش هم همین تاپیکی هست که قبلا اینجا حضور داشته. واقعیتش من خودم چون احساس کردم نیاز دارم با کسایی صحبت کنم که این مشکل رو دارن گفتم این تاپیک رو دوباره ادامه بدم تا بتونیم نظراتمون رو باهم به اشتراک بذاریم و همدردی کنیم و راه حل بدیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم مادرممادر نداشتم ولی الان دخترمو سرش داد میزنم نمیزنمش ولی یکسره سرش دادمیزنم

شما نمیدونین که این داد زدن ها از صد تا تنبیه بدنی برای یه بچه سخت تره

طعنه هایی که ما از مادرامون شنیدیم خیلی دردش بیشتر از کتک خوردنامون هست

2805
بهم فحش بده یه چیزی بگو سرعقل بیام آخه دست خودم نیست زندگی سختی داشتم

نه این کار که درست نیست. این رو هم بگم تا وقتی شما خودتون نخواین تغییر کنین هیچ کسی نمیتونه شما رو تغییر بده. همه ماها زندگی سختی داشتیم و خواهیم داشت ولی چیزی که مهمه اینه که درد هامون رو سر ادمای عزیز زندگیمون خالی نکنیم. دختر شما گناهی نکرده که قربانی درد های شما بشه. شما میتونین به تراپیست مراجعه کنین یا با کسی حرف بزنین. و این رو هم بدونین که اگر به این کار ادامه بدین از دخترتون آدمی ضعیف، بدون اعتماد بنفس و افسرده میسازید. شما سعی کنین با حرفاتون بهش ارزش بدین، بهش اعتماد بنفس بدین مطمئن باشین روزی میرسه که ازتون بابت این کار تشکر میکنه

من خودم از بچگی مادرم بخاطر درس من رو کتک میزد. الان کتک خیلی کم میزنه ولی بیشتر سعی میکنه که من رو بی ارزش کنه. یجورایی اغلب این مادر ها چون با اختلال خودشیفتگی دست و پنجه نرم میکنن همیشه خودشون رو بالاتر میبینن. انگار فرزندشون وسیله ایه برای اون ها تا به خواسته هاشون برسن. انگار صاحب فرزندشونن

نه این کار که درست نیست. این رو هم بگم تا وقتی شما خودتون نخواین تغییر کنین هیچ کسی نمیتونه شما رو ت ...

هیچ کدوم ازین کارارونمیکنم موقع درس خواندن دوستاشو میکوبم سرش توجمع زیادبهش بهانمیدم

درصورتی که خیلی منودوس داره دستم همیشه چنددقیقه پیش خراش برداشت خون اومد نشست گریه کرد

عصاب ندارم پشیمون میشم زودی ولی چفایده

هیچ کدوم ازین کارارونمیکنم موقع درس خواندن دوستاشو میکوبم سرش توجمع زیادبهش بهانمیدمدرصورتی که خیلی ...

همین دوست داشتنش یه روز تبدیل میشه به اینکه فقط میخواد راهی پیدا کنه تا ازتون فرار کنه. نذارین به این حد برسه.

همین دوست داشتنش یه روز تبدیل میشه به اینکه فقط میخواد راهی پیدا کنه تا ازتون فرار کنه. نذارین به ای ...

خودش می‌دونه من چقدمهربونن براش دردل کردم ازش معذرت خاستم تواین مواقع منوببخشع

خودش می‌دونه من چقدمهربونن براش دردل کردم ازش معذرت خاستم تواین مواقع منوببخشع

همین که معذرت خواهی میکنین هم خوبه. متاسفانه مامان من معذرت خواهی نمیکرد که هیچ انکارم میکرد میگفت من هیچ وقت اینکارو نکردم

همین که معذرت خواهی میکنین هم خوبه. متاسفانه مامان من معذرت خواهی نمیکرد که هیچ انکارم میکرد میگفت م ...

ولی درهرصورت بداخلاقی خیلی بداخلاق

راست میگی

میگن میخوای یه کاری کنی باید به یه نفرقول بدی

من الان به شما قول میدم که دیگه سر دخترم دادنزنم وباعش خیلی مهربان باشم

امیدوارم سره قولم بمونم ونترکم

من این تاپیک رو زدم تا بدونم تنها نیستم و آدم های مثل من هم هستن. کسایی که مادرشون بجای بغل کردنشون دائم براشون اخم میکنه . کسایی که بجای اینکه درد و دل هاشون رو به مادرشون بگن مجبورن تو خودشون بریزن تا یه وقت مامان نفهمه که عصبانی بشه و دعواشون کنه. کسایی که مادرشون یا خیلی خودخواهانه همیشه به فکر خودشون بودن و بچه هاشون رو یجورایی ایگنور میکردن یا بهشون میرسیدن ولی درک مادرانه نداشتن. کسایی که مادرشون ۲۴ ساعته بهشون حس عذاب وجدان یا احساس گناه میداد بابت کاری که نکردن.

2810