2777
2789
عنوان

برای اولین بار پسرمو بردم حمام🥹😍❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 22 پست
مرسی ۳ماه

خدا حفظش کنه

من از اول دخترمو تو حموم میشستم، اولین بار هم خودم یک ماهگیش بردم خیلی خوب بود

الانم ۲۲ ماهشه بهترین تفریحش حموم رفتنه😁

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

به سلامتی عزیزم تمام این روزها رو لذتشو ببر🥰

دلم تنگ شد برای نوزادی پسرم 

من میترسیدم لیز بخوره همیشه استرس داشتم ولی خدارو شکر هیچوقت اتفاقی نیفتاد  

خیلی لذت داشت یادش بخیر 🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا حفظش کنهمن از اول دخترمو تو حموم میشستم، اولین بار هم خودم یک ماهگیش بردم خیلی خوب بودالانم ۲۲ م ...

خداحفظش کنه عزیزم😍❤️

❤️‍🔥سه نفره شدنمون مبارک پسرم تاج سرم❤️‍🔥1403/6/2👶🏻

اول باید آب رو سرش که می‌ریزی فوری چشمو پاک کنی . صابون و شامپو هم تو چشمش نره . آب کاملا ولرم باشه . بذاریش تو تشت آب بازی کنه .  اگر همه چیزو رعایت کنی بچه حمومو خیلی دوست میداره . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .