2777
2789
عنوان

بچه از دستم دیوونه شده 🤣🤣

132 بازدید | 8 پست

خواهر زادم ۸ سالشه خیلی گوگولی و آرومه. پسر هست انگار جنتلمنه. آقا و با کمالات و خیلی خیلی خوشگل. پوستش سفید موها بور لپاش قرمز چشا آبی 

خیلی هم مودب و باهوش و درس بخونه با این سن کمش ضرب و تقسیم و اعشار بلده حافظ و سعدی میخونه. 

خلاصه خیلی ازش خوشم میاد میگیرم میچلونمش. براش همیشه خوراکی و جایزه میخرم هرروز میرم دم خونه اشون بهش میدم ولی کوفتش میکنم 😂😂😂 

میگیرم میزنمش گازش میگیرم نیشگونش میگیرم اذیتش میکنم. بچه داشت درس میخوند چلوندمش بعدشم کتابشو گرفتم فرار کردم😂😂😂 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باهاش حرف بزنی یه کلمه های بزرگ و مودبی به کار میبره ادم باید بره بزنه تو گوگل معنیشو بفهمه😂😂 منتظ ...

ای جاااانم😍😍 خیلی دلم میخواد پسر منم بزرگ که شد همین جوری باشخصیت و باهوش باشه‌.

ای جاااانم😍😍 خیلی دلم میخواد پسر منم بزرگ که شد همین جوری باشخصیت و باهوش باشه‌.

خواهرم خیلی روش وقت گذاشته برا همین .

کلی باهاش کار کرده بهش یاد داده کلاس خاصی هم نمیره یدونه زبان میره بقیه چیزا رو خودش صبح تا شب به بچش یاد میده شمام یادش بدین بچتون یادمیگیره