تازه یکی دو ماهه شروع کرده پول میزنه ماه پیش پونصد تومن ریخت ما دو ماهه عقد کردیم ولی پنج ماهه با هم ...
خب پس چه توقعای بیخودی داره
انگار داره غیرمستقیم میگه از جیب بابات برا من فلان چیزو بخر
خیلی مسخرس
نخر
بگو مگه پول میزنی که توقع داری نکنه میخوای از بابام پول بگیرم ؟!
من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
وای هنوز انقدی باهاش راحت نشدم که اینجوری باهاش حرف بزنم 🥲😂💔
رابطه داشتی باهاش
این مسخره بازیا که راحت نشدم چیه ؟!
فقط برای حرف راحت نیستید ؟!
داری از الان پایه های زندگیتو سست میذاری
زن نباید ضعیف و تو سری خور باشه
من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.
ازش پول بگیر بگو لباس میخوام بخرم یا نیاز دارم یه جور بگیر بعد چند هفتع ساعت بخر براش ولی ببخشید ازش بدم اومد از مردای پررو بدم میاد که توقع دارن زن براشون چیزی بخره
درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود
اخه یه مرد خودش خجالت نمیکشه فقط ۵۰۰ برا زنش پول میفرسته ؟!
بخدا من بودم پونصدو بر میگردوندم حسابش
مگه داره برای گدا پول میفرسته ؟!