2777
2789
عنوان

نامزدم ازم ساعت هدیه می‌خواد 🥺😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2717 بازدید | 145 پست
نامرد میگه اصل فرانسه می‌خوام🥲😂💔

دیگه خیلی پرروئه

در جریانه شما در امد شخصی نداری؟

در واقع از پدرت میخواد اما وظیفه خودشه

⌯خیـال‌تـۅ‌بزرگـہ‌یـٰا‌دِل‌مـن‌خیلے‌جـاش‌تنگـہ🧷🤍 .اینکه دردم را نمیدانی بود درد دگر...💜 .
بله گلم خودت بایدسیاست داشته باشی بااین که خودم دارمدم برای یه نفرکه نه برای یه زندگی نرماله بازم از ...

آفرین سیاست👏👏👏

واینجا بود که شیطان به زن سجده کرد🤪🤪🤪

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
ببین بستگی داره به توقعات طرفین اینکه روابطتون چه جوری باشه،کاملا نسبیه،استارتر کانل توضیح داد درآمد ...

ن عزیزم من خودم میخوام بدونم ، موضع استارتر رو متوجه شدم عزیزم

ب نظرتون باید باشه یا نه ؟

منظوری نداشتم ببخچید

خواهش میکنم 😅🥰

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
از حقوق و درامد خودت بخر

چقد شما باهوشی 😂

°از قشنگترین حس‌های دنیا اینه که یکی تو زندگیت باشه که #تُ رو اندازه‌ی همه‌ی آدمایی که دوسِت ندارن ، دوسِت داشته باشه ..💓
ن عزیزم من خودم میخوام بدونم ، موضع استارتر رو متوجه شدم عزیزمب نظرتون باید باشه یا نه ؟

ببین اگر من جای تو بودم حتما از الآن عادتش میدادم ماهیانه برام بریزه به هرحال زن عقدکردش هستی نظر شخصیم اینه مرد باید دست و دلباز باشه 

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]