2777
2789
عنوان

نامزدم ازم ساعت هدیه می‌خواد 🥺😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2717 بازدید | 145 پست
میدونه ولی خب به هر حال اونم حق داره پنج ماهه عقد کردیم هیچی براش نگرفتم

نه عزیزم هیچ حقی نداره الکی اینارو نساز قانون همه جوره به نفع مرده هزارجور حق براشون قائل شده فقط قانون میگه مرد باید نیازهای مالی همسرشو تامین کنه این یه دونه حق هم که واسه خانوما قائل شدن خود خانوما دث دستی تقدیم مردا کنن 

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

چقدر پول ماهیانه برات میزنه ؟!

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.
چقدر پول ماهیانه برات میزنه ؟!

تازه یکی دو ماهه شروع کرده پول میزنه 

ماه پیش پونصد تومن ریخت ما دو ماهه عقد کردیم ولی پنج ماهه با هم آشنا شدیم از آشنایی (محرمیت) تا الان فقط پونصد تومن ریخته

M❤️S
واقعا😳🤔اون باید خودش درک کنه اگه بهت خرجی میده باز یه چیزی

تازه یکی دو ماهه شروع کرده میریزه اونم با هزار تا منت مثلا میگه اگه دختر خوبی باشی بدونم پول جمع کن هستی بازم برات میریزم😕

M❤️S
همیشه میاد برام حتما یه چیزی میخره عاشق کادو دادن و کادو گرفتنته لعنتی 🥲

اگ اسنپ داری قسمت سرویس اعتباریش رو فعال کن قسطی بخر

یه‌شبایی تو زندگی آدمیزاد هست که بعد از ساعت‌ها فکر و خیال و به خودش میاد و می‌بینه روحش از اعماق وجود داره گریه می‌کنه ولی از چشماش هیچ اشکی نمیاد . !

ببین از الآن سنگات روباهاش وا بکن تو طلبکار بشو یه روز بهش بگو واقعا تو نباید ببینی زنت پول داره پول نداره؟بعد هم بگو من الآن یکماهه دوست دارم برم برات ساعت بخرم نباید پول توی جیبم باشه راحت برم خرید کنم،شاید بخوام لباس زیر بخرم شاید بخوام پد بهداشتی بخرم برم به بابام بگم میخوام پد بخرم پول بده هرجوری شده از الآن سعی کن ماهانه ازش پول بگیری

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
تازه یکی دو ماهه شروع کرده میریزه اونم با هزار تا منت مثلا میگه اگه دختر خوبی باشی بدونم پول جمع کن ...

یا خدا 😂

پول جمع کنو خوب گفت 

بگو کادو برات نمیخرم یه قلک گرفتم برات پس انداز میکنم🤣

2810