2777
2789
عنوان

نامزدم ازم ساعت هدیه می‌خواد 🥺😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2717 بازدید | 145 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخ دقیقا اون خسیسو مارمولک اینم ساده اخه یه مرد خودش خجالت نمیکشه فقط ۵۰۰ برا زنش پول میفرسته ؟! بخد ...

همین دیگه تازه همین پونصد هم به شرطها و شرطها هست🤣 گفته اگر دختر خرج نکنی باشی دوباره برات میریزم

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
2805

از الان تا یه تاریخی بشین پول جمع کن

انلاین از باسلام بخر قیمتاش خوبه ۳۰۰ ۴۰۰ بخر لازم نیست گرون بخری

⌯خیـال‌تـۅ‌بزرگـہ‌یـٰا‌دِل‌مـن‌خیلے‌جـاش‌تنگـہ🧷🤍 .اینکه دردم را نمیدانی بود درد دگر...💜 .
چی بگم والا درسته حق با شماست 🥲

تو حیلی دحتر آروم خوبی هستی از طرز صحبت کردنت کاملا مشخصه عزیزم قدر خودتو بدون فقط❤️

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
ازش پول بگیر بگو لباس میخوام بخرم یا نیاز دارم یه جور بگیر بعد چند هفتع ساعت بخر براش ولی ببخشید ازش ...

منم همیشه از اینجور ادما تنفر داشتم که سرم اومد🥲😂

یه ساعت پیش زنگ زده میگه جایزمو ادماده کردی دیگه؟ببین ساعت اصل فرانسه بگیری هااا هر چند که به شوخی گفت ولی بازم خیلی بدم از این حرفش اومددد

M❤️S
تازه یکی دو ماهه شروع کرده پول میزنه ماه پیش پونصد تومن ریخت ما دو ماهه عقد کردیم ولی پنج ماهه با هم ...

ماهی ۵۰۰ می ریزه بعد توقع داره همونو یه پولم بذاری روش براش کاردو بخری؟؟؟ 

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
نه عزیزم هیچ حقی نداره الکی اینارو نساز قانون همه جوره به نفع مرده هزارجور حق براشون قائل شده فقط قا ...

من خودم عقد هستم و برام سوال شد ک میپرسم ، من دختر هستم و رابطه نمیخوام تا زمان عروسی ، حالا چون تمکین نمیکنم ایا باید همه هزینه هام رو همسرم بده ؟ 

تازه یکی دو ماهه شروع کرده میریزه اونم با هزار تا منت مثلا میگه اگه دختر خوبی باشی بدونم پول جمع کن ...

بهش بگو من دختر خوبیم ولی پولی که شما میدی بهش میگن خرجی. نه جمعی

پونصد تومن یبار بری در سوپری یا یدونه روسری بخری تمومه خیال برت نداره این پولا رو میشه جمع کرد

منم همیشه از اینجور ادما تنفر داشتم که سرم اومد🥲😂یه ساعت پیش زنگ زده میگه جایزمو ادماده کردی دیگه؟ ...

ببین تو هم بزن به شوخی و خنده بگو چشم عزیزم هروقت رفتیم  خونه خودمون ،پول توجیبیایی که بهم میدی جمع می کنم برات کادوهای خوشگل میخرم... 

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
2810