mibuxyxfxz مدیر عضویت: 1400/11/19 تعداد پست: 841 عنوان راسته که اگه کسی برای اولین بار مادر بشه … | مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 23 پست سلام دوستان شنیدید ک کسی وقتی اولین بارداریش باشه ، هردعایی کنه گیراست؟؟یا مثلا کسی بیماری روحی بدی داشته باشه اما اگه باردار شه کلا مریضیش خوب بشه و…؟؟؟؟ اسم کاربری همینطوری ثبت شده امروز | 04:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهار۱۳۹۲ عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 7691 من بیماری روحی بدی دارم بخاطر شرایطم گفتم باردارنشم الان ۱۲ روزه پریودم عقب افتادهدلم میخاد بمیرم😭� ... چرا عزیزم نمیری تراپی میدونم هزینش زیاد اما سلامتیت واجب ترمن خودم از چیزای دیگم میزدم میرفتم
mibuxyxfxz مدیر استارتر عضویت: 1400/11/19 تعداد پست: 841 چرا عزیزم نمیری تراپی میدونم هزینش زیاد اما سلامتیت واجب ترمن خودم از چیزای دیگم میزدم میرفتم میشه بفرمایید جلسه ای چقدر هزینشه؟؟و چنددرصد بهترشدید؟ اسم کاربری همینطوری ثبت شده
mibuxyxfxz مدیر استارتر عضویت: 1400/11/19 تعداد پست: 841 تراپی قراره برم خدا بخاد اگه اسم کاربری همینطوری ثبت شده
بهار۱۳۹۲ عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 7691 میشه بفرمایید جلسه ای چقدر هزینشه؟؟و چنددرصد بهترشدید؟ من انلاین میرفتم نیم ساعت۳۵۰ تومنمن مشکلات شدید نداشتم برا راهنمایی تو مشکلاتم میرفتم دوستم افسردگی شدید داشت یسال میره خیلییییی تاثیر داشتهدوست من با سابقه خودکشی میرفته
mibuxyxfxz مدیر استارتر عضویت: 1400/11/19 تعداد پست: 841 من انلاین میرفتم نیم ساعت۳۵۰ تومنمن مشکلات شدید نداشتم برا راهنمایی تو مشکلاتم میرفتم دوستم افسردگی ... عذر میخام داروهم مصرف میکردی؟؟و اینکه بعد از چندسال خوب شذی اسم کاربری همینطوری ثبت شده
بهار۱۳۹۲ عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 7691 عذر میخام داروهم مصرف میکردی؟؟و اینکه بعد از چندسال خوب شذی دوستم اره دارو مصرف میکرد بعد یسال
mibuxyxfxz مدیر استارتر عضویت: 1400/11/19 تعداد پست: 841 دوستم اره دارو مصرف میکرد بعد یسال ممنونم الهی سلامت باشید همیشه اسم کاربری همینطوری ثبت شده
خاانومخانوماا عضویت: 1403/08/23 تعداد پست: 34 😢😢😢 من واسه خاله شوهرم و زنداداشم دوستم دعا کردم ، جفتشون هم تقریبا دو ماه بعد بعد حدود ۷، ۸ سال اقدام باردار شدن