2777
2789

خيلي به كمكمتون نصيحتتون نياز داره 

همسرم بشدت ادم وسواسي هستن تميز مرتب هميشه بوي خوب لباس خوب هر روز يك ساعت حمام ميكنه خلاصه كه خيلي تميزه 

به ظاهرشم خيليييي ميرسه يعني من نديدم موهاي صورتشو حتي خودش شيو كنه ميره ارايشگاه يه درميون در اين حد 

دوتا بچه داريم  يه ٥ساله يه نوزاد 

هميشه به منم ميگه به خودت برس ارايشگاه برو و…اما خب اصلا كمك نميكنه يكم لاقل بچه هارو نگه داره 

قبل زايمان من شاغل بودم و پسرمم ميرفت مهد تا ٣/٥

من بعد سر كار ميتونستم برم ارايشگاهي لباسي بخرم حمامي بكنم (موهام خيلييي بلنده و نميزاره همسرم كوتاه كنم )

اما بعد دنيا اومدن نوزادم فعلا سر كار نميرم چون به عملكرد مهدها تو نوزادي اعتماد ندارم 

مادرمم نهايت با هزار منت و التماس يكيشون رو نگه ميدارن(البته انتظاريم ندارم دستشم درد نكنه)

خلاصه سر پول دادنم نميگم نميده اما يكم نقو نوق ميكنه حالا نرم ميگه برو ها ولي وقت دادن يكم نق ميزنه 

بقيشو پست بعد ميگم طولاني نشه 

نوزادم بدقلقه 

من از وقتي زايمان كردم يه مانتو هم ندارم 

قبليا تنگ شدن بهم 

شلوار ندارم 

اصلا پوشاك صفر صفر صفر 

چندماهه يه ارايشگاه نرفتم خودم صورتمو با تيغ شيو ميكنه 

حمامم به سختي ميتونم دوتاشونو بخوابونم برم كه خواب نوزادم خيلي كمه ١٥دقيقه ايي بيداره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

با هیچی کار ندارم فقط اینکه یعنی چی شوهرم نمیزاره موهامو کوتاه کنم 

ما زن ها اینقدر بیچاره شدیم واسه موهامونم یه نفر دیگ تصمیم بگیره؟؟؟ 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

با هیچی کار ندارم فقط اینکه یعنی چی شوهرم نمیزاره موهامو کوتاه کنم ما زن ها اینقدر بیچاره شدیم واسه ...

من تو سفر رفتنم ازادم تو پوشش فقط رو موهام حساسه 

خب منم ريش يا حتي ته ريش بدم مياد همسرم مراعات ميكنه

خب اگر توقع داره تو به خودت هم برسی باید یه مقدار کمک کنه...مثلا بیاد بچه رو یکساعت نگه داره تا شما فری آرایشگاه

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️
یکم تحمل کن بچت بزرگ تر بشه راحت ترمیشیموهاتو حتما کوتاه کن

ميريم بيرون يه نگاه به همسرم ميكنم يه نگاه به خودم 

واقعا دور از هميم 

اينجا همه از شوهر كثيف مينالن من انگار همسرم از من  البته نميگه ها ولي خودم ميبينم از خودم بدم مياد

2810