2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با هیچی کار ندارم فقط اینکه یعنی چی شوهرم نمیزاره موهامو کوتاه کنم ما زن ها اینقدر بیچاره شدیم واسه ...

زندگی مشترک ینی درک متقابل دو طرف از هم توقعاتی دارن که باید کمی سازگار شن با هم...

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
2805
سه روز تو هفته از صبح كه ميره تا ظهر كه سر كاره از اونورم ميره دانشگاه تا هشت بعدم همونطرف ميره سر ك ...

شرایط مالیتون کفاف میده حداقل یه روز درمیان کمکی بگیری برا سه چهار ساعت؟

زندگی مشترک ینی درک متقابل دو طرف از هم توقعاتی دارن که باید کمی سازگار شن با هم...

درک کردن درست ولی یه مسائلی تا ابد شخصیه 

این نظر منه

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

سه روز تو هفته از صبح كه ميره تا ظهر كه سر كاره از اونورم ميره دانشگاه تا هشت بعدم همونطرف ميره سر ك ...

اهان پس شوهرتم سه شیفت کارمیکنه دیگه وقتی نمیمونه خداییش

۷۵.۹۲۸۰
بالاخره اونم بایدتغییری بکنه ازینکه دوتابچه داره

هيچي 

فقط عاشق بچس چون اصلا نميفهمه چطور بزرگ ميشن 

ذره ايي كمك نيست 

توقع تميزي مرتبي خونه هم داره 

يعني يه دونه اشغال رو خونه باشه قيامت ميكنه 

تو هفته يكبار جارو برقي ميكشه فكر ميكنه كل هفته بچه كوچيك نبايد كثيف كنه 

من مرتب دارم تميز ميكنم به بچه بغل 

اخرم يه دونه مثلا مداد باشه غوغا ميكنه 

گفتم كه وسواس داره من همون يه ربع كه بچم خوابه دارم خونه تميز ميكنم

اهان پس شوهرتم سه شیفت کارمیکنه دیگه وقتی نمیمونه خداییش

شغلش ازاده 

ميتونه بياد خونه 

ميتونه دانشگاه نره يه چند ترم 

ولي نميخاد كمك كنه از همين بيشتر تايمش بيرونه 

مگه همه چي پوله

خانوادگی راحت طلب تشریف دارن پسولی خدایی مامانت هم کارش درست نیست تو این شرایط اول مامانت باید کمک ح ...

مامان من كارمنده 

بعد ميبينه قدر نميدونه همسرم (باهاشون قهره) نميكنه از طرفيم مخالف صد بچه هست مامانم

شرایط مالیتون کفاف میده حداقل یه روز درمیان کمکی بگیری برا سه چهار ساعت؟

كمكي برا خونه تميز كردن؟ 

همسرم ميگه هفته ايي يه روز تميز ميكنيم 

نبايد تا اخر هفته كثيف بشه🤕ماهي يكبار يك روز ميان كمكم

2810