2777
2789
عنوان

افزایش ایرانخودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 2104 بازدید | 158 پست
اخه ۱۶۰ میلیون افزایش ،؟

خوب برو ایران خودرو بخشنامه افزایش قیمت رو ازشون کپی بگیر و قراردادی که بستین رو خوب مطالعه کن ببین تو قرارداد چی امضا کردی و بخشنامه شامل شما میشه یا نه

سلامتی و خوشبختی دخترم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب برو ایران خودرو بخشنامه افزایش قیمت رو ازشون کپی بگیر و قراردادی که بستین رو خوب مطالعه کن ببین ...

بله قرار داد به این صورته که به قیمت روز محاسبه میشه .دعوتنامه هم ۲۸ آبان صادر شده ولی اخبار دیشب گف کسایی که تا قبل ۱ آذر دعوتنامه بیاد براشون شامل افزایش قیمت نمیشن .ولی واسه ما خورده 

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰
اخه دقیقا تو ۲۰ و ۳۰ گف کیانی که تا ۱ اذر دعوتنامه براشون بیاد.پس اشتباه خونده خبرو اسکل

منم تارا دستی ثبت نام کردم ی مرحله پول ریختم فعلا پیامی نیامده برام 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
بله قرار داد به این صورته که به قیمت روز محاسبه میشه .دعوتنامه هم ۲۸ آبان صادر شده ولی اخبار دیشب گف ...

دعوت نامه برای مرحله دوم واریز منظورته یا مرحله اول؟

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
بله قرار داد به این صورته که به قیمت روز محاسبه میشه .دعوتنامه هم ۲۸ آبان صادر شده ولی اخبار دیشب گف ...

خوب گلم اخبار رو ول کن بخشنامه رو بگیری بخونی متوجه میشی دقیقا از کدوم تاریخ افزایش میخوره و میتونی به بازرسی شکایت کنی

سلامتی و خوشبختی دخترم