2777
2789
عنوان

افزایش ایرانخودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 2104 بازدید | 158 پست
خوب گلم اخبار رو ول کن بخشنامه رو بگیری بخونی متوجه میشی دقیقا از کدوم تاریخ افزایش میخوره و میتونی ...

من چسبیدم به اخبار فقط .و😆چون واقعا چرا گف یارو وقتی همچین چیزی نیس🤨

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من چسبیدم به اخبار فقط .و😆چون واقعا چرا گف یارو وقتی همچین چیزی نیس🤨

تو میخری ماشین رو باوجود اینهمه افزایش قیمت 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
خوبیش اینه که به نصف پول افزایش میخره فقط به مرحله دوم .اره میخرم چاره ای نیس

ببین هر جا هم بری به نتیجه نمیرسی شما کل پولو ندادید پس شامل افزایش قیمت میشید و به نرخ روز هم تو قولنامه است

ببین هر جا هم بری به نتیجه نمیرسی شما کل پولو ندادید پس شامل افزایش قیمت میشید و به نرخ روز هم تو قو ...

بله در اصل همینه ولی چون تو اخبار دیشب گف اگه تا قبل اول آذر دعوتنامه صادر بشه مشمول نمیشید برام سول بود

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰
خوب برو ایران خودرو بخشنامه افزایش قیمت رو ازشون کپی بگیر و قراردادی که بستین رو خوب مطالعه کن ببین ...

نه نمیشه 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اگر یکبار همه با هم تصمیم بگیرند اصلأ ماشین نگیرند ازین دو تا شرکت درست میشه ،ولی متاسفانه هربار گرونتر میشه متقاضی بیشتر میشه،

چند سال پیش سه ،چهار ماه نگرفتن مردم داشت درست میشد ،دوباره گولشون زدن و شد الان که میبینید

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
بله در اصل همینه ولی چون تو اخبار دیشب گف اگه تا قبل اول آذر دعوتنامه صادر بشه مشمول نمیشید برام سول ...

الان بری دنبالش،میگه منظورما دعوتنامه تحویل خودرو بود نه تکمیل وجه ،میخوای چی بگی؟

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
نمیشه خوب شکایت به بازرسی کنه بعد جواب نشد دیوان پدرشونو درمیاره

اونازرنگن جایی نمیخواین آب زیرشون بره اینقدرازاین شکایتاشده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

کی سایپا اعلام کرد تا آخر آذر ماه ؟بله من‌ایرانخودرو هستم

دیروز وایرانخودروهم گفت اونایی درمرحله صدورفاکتورهستن افزایش نمیخورن