2777
2789
عنوان

افزایش ایرانخودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 2248 بازدید | 161 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلی برنامه ریزی میکنیم با کلی سختی پول جمع میکنیم ،شب میخوابن صبح تز میدن ،فلان قدر گرون میکنن تمام ...

دقیقاااا ما هم با کلی وام قرار بود بقیه اشو جور کنیم 

زنگ زدم میگم چجوری پیش پرداختو پس بگیریم کارشناس کلی حرف زد که پس نگیرید قشنگ یادشون دادن 

کلی برنامه ریزی میکنیم با کلی سختی پول جمع میکنیم ،شب میخوابن صبح تز میدن ،فلان قدر گرون میکنن تمام ...

دقیقا .اخه نا مردا ۱۰ درصد ۱۵ درصد نهایتش .نه که ۳۳ درصد😏بعد با این کیفیت اخه

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰
دقیقاااا ما هم با کلی وام قرار بود بقیه اشو جور کنیم زنگ زدم میگم چجوری پیش پرداختو پس بگیریم کارشنا ...

تف به روشون‌

شماره تماس ن چنده؟من میخوام سوال بپرسم فقط لینک میفرستن گویا نیس

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰
دقیقا .اخه نا مردا ۱۰ درصد ۱۵ درصد نهایتش .نه که ۳۳ درصد😏بعد با این کیفیت اخه

تتزه فقط این نیست که ،چیزای دیگه هم گرون شده.میگن برای سال بعد هم بنزین تا ۴۰ درصد احتمالا گرون بشه.

۲۰تا ۴۰ درصد.بعد افزایش حقوق ۲۰ درصده.دیگه خودتون تا ته قضیه رو بخونید.

[QUOTE=361063292]اها صدور فاکتور پس یه چی دیگس مرسی گلم .پس اخبار اشتباه گفته لابد بعدواریزکل وجه ماشین میره براصدورفاکتور  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

تف به روشون‌شماره تماس ن چنده؟من میخوام سوال بپرسم فقط لینک میفرستن گویا نیس

02182272727

الان زنگ بزنی زیاد تو نوبت نمی مونی خطا شلوغه

وصل شدی صفر رو بزن وصل میکنن کارشناس سوالتو بپرس

تتزه فقط این نیست که ،چیزای دیگه هم گرون شده.میگن برای سال بعد هم بنزین تا ۴۰ درصد احتمالا گرون بشه. ...

خدا فقط هوامونو باید داشته باشه .وگرنه دور از جون ما آدما شدیم  عین حیوانات و خودمون خودمونو داریم میخوریم

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰