بچه ها دختر من ۲۱ ماهشه دارم از شیر میگیرمش امروز اولین روز بود از صب ندادم دیگه امشب موقع خواب خیلی بی تابی کرد خودمم سینم سنگ شده بود و درد میکرد دادم خورد خوابید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وبرا سینه خودت برو زیر دوش آب گرم وقشنگ ماساژ بده بعد کلم برگ یک ورق بردار بذار فریزر یخ که زد بذار روسینه ات خیلی آرومت میکنه من سر بچه اولم با همین روش درد سینه ام رو آروم کردم طبق گفته یه ماما
کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
فعلا ی مدت شبا بده ک یهو نگیری روزا سعی کن مشغول کنی دراز نکشی ک بیاد بخواد بعد ک یکم عادت کرد دو روز کامل بهش نده شب دوم تو خواب بده ک سینه ها خالی بشن همم بچه کامل سیر بشه بعدش دیگ کلا قطع
دختر من با این روش کلا پنج شب گریه کرد اونم بخاطر شیر نبود بلد نبود چجوری بخوابه دیگ میموند میموند بیهوش میشد اگه رو پا اینا بخوابه بچت راحت تر میگیری