2777
2789

میگید.چ عکس العملی نشون میده.من تازه خاستم بگم ب شوهرم ک مادرش چقدر نسبت بمن کینه داره .ولی مادرشو یذفحش داد و نزاشت ادامه بدم.عکسالعمل شورای شما چیه میخام بدونم.شوعرم چرا اینجور گفت

ندارم مادر شوهر و پدر شوهر 🥲

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂عضو ستاد بتمنان خاموش 🐋🤌🏼

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

من دونه به دونه نمیگم همون لحظه ام نمیگم چندتا جمع میشه یه جایی که خودش دید و فهمید دلخوریام و بیان میکنم

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

مادر شوهرم زن خوبیه پدر شوهر هم ندارم😓 حتی خواهر شوهر و جاریمم دنبال حرف نیستن آدمای خوبین حوصله ام سر میره

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️
شوهرمن میدونه تانوادش مریص چندباری فحشم دادن بازطرفداریشون میکنه اینم بگم تازه عقدیم بایدچندسال بگدر ...

بعد نه سال؟هروقت خاستم بگم نزاشت.ازشون حمایتی نمیکنه ولی خب نمیزاره من خالی شم

بعد نه سال؟هروقت خاستم بگم نزاشت.ازشون حمایتی نمیکنه ولی خب نمیزاره من خالی شم

حق داری عزیزم شعورشون نمیرسه بایدب حرفامون گوش بدن ولی میبینی اینطوری دیگ نگو ک لج کنه

من دونه به دونه نمیگم همون لحظه ام نمیگم چندتا جمع میشه یه جایی که خودش دید و فهمید دلخوریام و بیان ...

من پیشم نشسته می‌فهمه ها ولی میگه نفهمیدم.بفهمه هم کاری نمیکنه.ازس نمیخام ک کاریکنه فقط میخام بگم ک خالی شم

شوهرمن میدونه تانوادش مریص چندباری فحشم دادن بازطرفداریشون میکنه اینم بگم تازه عقدیم بایدچندسال بگدر ...

شوهر من بعد سالها که گذشته هنوزم طرف همه هست بجز من آدما هیچوقت تغییر نمیکنن به این امیدنباش بخاطر خانوادش فامیلش هر بلایی سرم اورده حاضره زندگیش و فدای همه کنه

فحش داده ک دیگه ادامه ندی 

بیا ی نصیحتت کنم

از ما وقع اتفاقایی ک میوفته اروم اروم بگو اما هیییچ وقت پشت سرشون بدگویی نکن 

اگه رفتی تو فاز بدگویی کردن نا خوداگاه جلوت گارد میکیره ب خودت میای میبینی رو ب روی شوهرت وایسادی. 

ولی وقتی اتفاقایی ک میوفته رو ب نحوی ک احساسات خودت رو بیان کنی مثلا من امشب حالم خوب نیست ناراحتم چون وقتی مامانت اونجور رفتارو کرد ناراحت شدم بگی اون عادلانه تر قضاوت میکنه و کم کم میاد کنارت حتی اگه سکوت کنه کنارته 

داری خودتو گول میزنیا

منم شوهرم اوایل نامزدی این رفتارو نشون میداد گفتم درست میشه بیخیال بودم، الان ک ده سال از ازدواجمون گذشته ده برابر قبلا باورشون داره،اذیت ها کردن منو خونوادش ولی شوهرم حتی یبار اعتراضم نکرد بهشون ک هیچ تازه انگار دلش خنک میشه،ببین مدیونی فک کنی حتما بد بودم درحقشونا..من واقعا از جونم مایه گذاشتم برا تک تکشون بخدا ولی نمک نشناسی تو ذاتشونه

2810