2777
2789
عنوان

فکر کنم درد زایمان باشه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 87 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه دیگه بارداری سومته راحت راحته

آخه رفتم معاینه اینقدر درد داشتم که نزاشتم خوب معاینه کنه ...خیلی بد بود با اینکه بعضی ها موقع معاینه اصلا درد ندارند ..خیلی استرس گرفتم همیشه فکر میکردم برای بچه اول معاینه درد داره ولی من الان دقیقا مثل همون موقع بود 

2805
انشالله میاد بسلامتی برای منو و پسرم و شوهرم حتماً دعاکنی سر زایمان یادت نرع🥺🥺🥺خیلی مشکل بزرگی دا ...

چشم ولی سر زایمان نمی‌دونم که یادم باشه یا نه الان برات دعا میکنم به حق فاطمه زهرا هر چی می‌خوای خدا بهت بده و تا آخر عمر کنار خانواده ات خوشبخت باشی 

تحریک سینه هم کمک میکنه با راه رفتن

به نظرت الان راه برم خوبه نمیدوستم باید استراحت کنم بدنم توان داشته باشه یا راه برم و.ببخشید است الان رابطه تاثیر داره یا نه خطرناک نیست ...

سی و نه هفته و چهار روز

سن بارداریت اوکی و رو ب بالاس تقریبا

برو حموم اب گرم بگیر رو کمرت

دمنوش و اینا نخوری فشارخودت یا ضربان قلب جنین رو میبره بالا

🇮🇷❤ مرحبا لشکر حیدر کرار👊🏻 مرحبا جَیش رسول الله❤️🙌🏻🇵🇸 تَرۡمِيهِم بِحِجَارَةٖ مِّن سِجِّيلٖ  باشد که شبانگاهان برسرشان بریزیم همچون عقابان تیزپروازی(سجیل فتاح ) که شب و روز برایشان معنا ندارد.. شهید احمد متوسلیان.👌🏻با پوشش مناسب و رعایت حجابم خفت تذکر گشت و جریمه اش رو نمیکشم😌
نه کلا معاینه برا بررسی بچه درد داره بعضی از زنا جیغ میزنن

من دوست ام می‌گفت موقع معاینه تحریکی اصلا درد نداشتم.. خودم سر بچه اولم دیدم اصلا بعضی ها درد نداشتن خودشون میگفتن بیاید معاینه کنید ببینید چقدر پیش رفت 

.من وحشت زده بودم یکی معاینه کنه 

به نظرت الان راه برم خوبه نمیدوستم باید استراحت کنم بدنم توان داشته باشه یا راه برم و.ببخشید است الا ...

نه رابطه رو ولش کن راه برو واسه خودت نه طوری که خسته بشی 

من مامانم خیلی راحت با راه رفتن راحت زایمان کرد 

من دوست ام می‌گفت موقع معاینه تحریکی اصلا درد نداشتم.. خودم سر بچه اولم دیدم اصلا بعضی ها درد نداشتن ...

نه بابا تو که نمیدونی دکتر چیکار کرده یا شلی دهانه رحمت چقدره الکی استرس نده به خودت 

نه رابطه رو ولش کن راه برو واسه خودت نه طوری که خسته بشی من مامانم خیلی راحت با راه رفتن راحت زایمان ...

آهان چون بعضی ها می‌گفتن رابطه راحت می‌کنه زایمان رو گفتم شاید تاثیر داشته باشه ..الان که شیاف گذاشتم تا دو ساعت نمیشه بلند بشم تا جذب بشه 

نه رابطه رو ولش کن راه برو واسه خودت نه طوری که خسته بشی من مامانم خیلی راحت با راه رفتن راحت زایمان ...

آخه من سر بچه اول هر شب یه ساعت راه میرفتم پله پالا و پایین میرفتم ..ولی بازم حتی با آمپول فشار هم دردام نیومد 

2810