خواهش میکنم تا دردت کاملا شروع نشده و به حد نیمه شدید نرسیده نرو بیمارستانالکی بستریت میکننمن دو سان ...
منم کشیدم برای همین دیگه جرئت نمیکنم برای دردای جزیی برم ..الآنم رفتم معاینه که زودتر دردم بیاد بیشتر دردام تو خونه باشه چون تا یکشنبه اگه دردم نگیره باید میرفتم نوار قلب و بستری و.....با ماما هم در تماسم مشکلی باشه بهش میگم تا موقعی که بی طاقت نشم جرئت نمیکنم برم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو رو خدا شما هم برام دعا کنید ..زایمان اولم اینقدر سخت بود که نزدیک بود موقع زایمان تو زایشگاه خودکشی کنم ....بچم خدابرام نگه داشت ..بعد از اون هم سقط خیلی دردناک چوالان خیلی استرس دارم نمیدونم چی قرار پیش بیاد ..تحمل دردم صفر
دراز نکش راه برو به محض اینکه فهمیدی میزان دردات پرقدرتو کوتاه شد برو بیمارستان اونجا هم راه برو تا ...
شیاف گذاشتم گفتم دراز بکشم جذب بشه ..الان نمیدونم استراحت کنم بخوابم یا راه برم ...جوری نیست که نشه تحمل کرد مثل یه درد پریودی از اول شب هر نیم ساعت میگیره
آره میگم هنوز اولش فکر کنم چون من موقع سقط دقیقا از بعد نماز صلح منم گرفت در حد پریودی تا ظهر شدید شد ..ولی بچه اولم کیسه آب رو پاره کردن یکدفعه درد ها اومد