2777
2789

ساق پام جای زخم و خاروندن مونده قهوه ای شده چیکارش کنم😔

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
تنها چارش بیخیالیه

من الان زوم کردم رو مشکلاتم 😂💔

آخه خیلی بده

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

اوو کلی از این جای زخم ها دارم‌مگه چی میشه بمونه

آخه خیلی بدجوره آدم یه لباس مجلسی نمیتونه تن کنه

منم دارم، چه اشکالی داره.

میگم یه لباس کوتاه می‌خوام بپوشم خودم اذیت میشم

منم دارم، چه اشکالی داره.

آخه تو دید من یکم پررنگه

خودت خریدی نتیجه دیدی؟

من دوران بلوغ کلی جوش داشتم البته جای جوش که خیلی بد شده بود توی صورتم قشنگ جاش مونده بود همین کرم‌رژودرم رو زدم فقط عالی بودا

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤
میگم یه لباس کوتاه می‌خوام بپوشم خودم اذیت میشم

درکت میکنم من کل ساق پام پره ازین لکا و جای جوشا اصلا شلوارک نمت بپوشم شوهرمم حتی یبار به روم آورد خودم خجالت کشیدم

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢
2810