2777
2789
عنوان

فکر کنم درد زایمان باشه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 87 پست
نه بابا تو که نمیدونی دکتر چیکار کرده یا شلی دهانه رحمت چقدره الکی استرس نده به خودت

باور کن یه هفته شده کارم شده ..صبح دمنوش خاکشیر ظهر عسل و گلاب ..ورزش اسکات ..دوش آب گرم ..شیاف گل مغربی ..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چشم حتما انشاالله هر چی از خدا میخوای بهت بده ..حاجت روا بشی

گلم اگر زایمان کردی خواهش میکنم دعا کن اول برای فرج 

دوم برای من خیییلی محتاااجم 

اسم راضیه هست

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
2805
شاید موقش نبوده بچه اولت

نمی‌دونم دکتر یه نواز قلب گرفت گفت خوب نیست برم بستری بشم یادم نمیاد چند هفته بودم دقیق ...ولی اونجا تا بستری شدم هر چی نوار قلب می‌گرفتند خوب بود ولی نمیزاشتن من برم گفتن آمپول فشار بزنیم دیگه زایمان کنید چهار روز بودم دردم نگرفت آخر دکتر اومد کیسه آب رو پاره کرد دردا به یکباره اومد که دیگه بی طاقت شدم به مرز خودکشی رسیدم آخر منو بیهوش کردن که ببرند سزارین ولی گفتن سزارین خیلی خطرناک الان چون سر بچه پایین ..بعد بیهوشی دیدن سر بچه دیده میشه با دستگاه کشیدن 

گلم اگر زایمان کردی خواهش میکنم دعا کن اول برای فرج دوم برای من خیییلی محتاااجم اسم راضیه هست

انشاالله گلم حاجت روا بشی به حق فاطمه زهرا ... عزیز میترسم من موقع زایمان یادم بره ..یادم افتاد برای همتون دعا میکنم 

انشاالله گلم حاجت روا بشی به حق فاطمه زهرا ... عزیز میترسم من موقع زایمان یادم بره ..یادم افتاد برای ...

باشه گلم ممنونم

انشاءالله زایمان راحتی داشته باشی سر دست خیر بلندشی

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
برای سلامتي خودت و نی نی تو دلیت آیه الکرسی خوندم💚میشه سر زایمانت منم دعا کنی اسمم فائزست

سرزایمانم که میترسم واقعا اون لحظه یادم بره ..ولی یادم باشه حتما ..الآنم دعا میکنم به حق فاطمه زهرا هر چی از خدا میخوای بهت بده

2810