2777
2789

همسرم ۵سال پیش چند ماه با خانومی عقد بودن که کلی اختلاف داشتن و دوبار مچ خانومو میگیره که خیانت کرده و کلا خانواده همسرمم مخالف اون دختر بودن و تو شهر ما هر جا اسم این دختر رو بیاری در موردش هزارتا حرف بد میزنن هر روز هم که با یه پسر میبینیش.

خلاصه من دلیلی نداره اینجا دروغ بگم چون سودی برام نداره.

همسرم از اون زن نفرت زیادی داشت هم خانوادش و حتی همسرم نمی‌خواست قیافه اون زنو ببینه و هیچ وقت اسمشو نمی‌آورد و همیشه میگه اون آشغال یا اون فلان شده 

بعد از روزی که من با همسرم آشنا شدیم چون تو یه محل زندگی میکنیم همه اینارو میدونستم 

از روزی که باهاش آشنا شدم هر وقت دعوایی میکردم میگفتم اون دختر به اون خوبی به اون خوشگلی رو از دست دادی چون تو مقصر بودی 

هر دعوایی هر جروبحثی که میکردم میگفتم اون دختر ولت کرد منم ولت میکنم 

تو مقصر بودی که اون دختر ولت کرده 

یعنی تو تک تک حرفام از اون دختر تعریف میکردم 

جوری که انگار اون یه دختر خاص بوده که همسرمو ول کرده رفته 

اینقدر با این حرفام انرژی منفی دادم و اینقدر پیگیر گذشته همسرم بودم که نمی‌دونستم دارم چه بلایی سرم میارم و چه چیزی رو جذب میکنم 

همسرم که دیوانه باز عاشق من بود و همه یعنی همه از این عشق تعریف میکردن 

یه روز که اکانت فیک درست کردم به اسم اون دختر و بهش پیام دادم و اصرار کردم چت کنیم 

همسرمم گفت آره خاطرات تو از یادم نمیره و همو ببینیم 

یعنی من مدام خودم اون خاطرات گذشته رو برای همسرم یاد آوری میکردم برای همین میگم من مقصرم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای بابا چقد بد شدباید مث شیرین توی فیلم شمعدونی رفتار میکردی اسم همسر قبلی شوهرش میومد کل فامیل رو پ ...

منه احمق می‌شستم از دختره تعریف میکردم 

انگار که میخواستم اینارو آشتی بدم 

حتی پیش مادر شوهرمم تعریف میکردم