2777
2789

حضرت فاطمه رو به حق این ایام که به اسمشه قسمش دادم تیکه تیکه بشه حلالش نمیکنم ان شالا داغ اولاد ببینه تا بفهمه من از دوری بچه هام چی میکشم 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طلاق نمیداد شغل مهمی داشت کلی آشنای قاضی و وکیل و...داشت دادگاه همش محکومم میکرد عدم تمکین و....واسه ...

بمیرم برای دلت برای جونیت برای مادری نکردن برای بچه هات واسه حسرت هات😭 خدا یه جوری بزنتش که صداش هفت تا آسمون بره سنگ دل عوضی حرومی

چه دعای قشنگیه : خدایا سرنوشتمو انقدر قشنگ بنویس که مادرم از تهِ دل بخنده .. ️

با احترام تاپیکتونو باور نمیکنم تاپیکای شما پر از ابهامه حوصله ندارم دونه دونه بهتون بگم پس میرم بیرون چون حالم خراب میشه چند روز دیگه مثل اون کاربر بیای به خاطر دروغات حلالیت بطلبی

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
ببینم اون حرف زشت رو قبل از فوت همسرت بهت زده بوده؟خاک دو عالم توی اون سر نجسش!

بله وقتی همسرم بستری بود

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

حضرت فاطمه رو به حق این ایام که به اسمشه قسمش دادم تیکه تیکه بشه حلالش نمیکنم ان شالا داغ اولاد ببین ...

عزیزم خیلی حق داری ولی نفرین نکن برمیگرده بخودت فقط اه بکش ار سوز دلت بگو خدایه بزرگ اگه حقی دارم حقمو ازش بگیر 

اینجاست ک حق الناس میشه و خدا از حق الناس نمیگذره حقتو ب نحو احسن میگیره فقط صبور باش خدا جای حقه عزیزم 

حضرت فاطمه رو به حق این ایام که به اسمشه قسمش دادم تیکه تیکه بشه حلالش نمیکنم ان شالا داغ اولاد ببین ...

آمین فقط مرگ نخواه یعنی تعیین نکن برا خدا گاهی یه بلا هایی بدتر از مرگه که مرگ بهترینه خدا خودش هر جور صلاحه به بدترین نحو ممکن مجازاتش کنه 

چه دعای قشنگیه : خدایا سرنوشتمو انقدر قشنگ بنویس که مادرم از تهِ دل بخنده .. ️
وای امان از مادرت

میگفت نبینی بهتره مهرشون به دلت میفته ولی غافل از اینکه ندیده مهرشون از دلم نرفت

بمیرم برای دلت برای جونیت برای مادری نکردن برای بچه هات واسه حسرت هات😭 خدا یه جوری بزنتش که صداش هف ...

والا هیچ چیش نمیشه عذاب واسه ما مظلوماست ظالما گردنشون روز به روز کلفت تر میشه 

با احترام تاپیکتونو باور نمیکنم تاپیکای شما پر از ابهامه حوصله ندارم دونه دونه بهتون بگم پس میرم بیر ...

عزیزم سخته باورش ولی حقیقت داره زندگی گاهی بازی های عجیب و غریبی واسه آدم رقم میزنه..که باورش برای دیگران سخته  ان شالا هیچ زنی گرفتار همچین بازی هایی نشه نظرت محترم دوست عزیز 💚