2777
2789
بی‌شخصیت 😶 چطور تونسته این حرفو بزنه؟ حالم بد شد اصلا. فکر کنم متأهل هم بوده اون زمان.

اره عزیزم متاهل بوده شرف نداشته از مرد بودن فقط دم و دستگاه داشته نه غیرت و وفا حداقل به برادر مرحومش

چه دعای قشنگیه : خدایا سرنوشتمو انقدر قشنگ بنویس که مادرم از تهِ دل بخنده .. ️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو بیمارستان بعد سزارینم مادرم بچه هارو نذاشت ببینم با هماهنگی خانوادش و من ترخیص شدم و بلافاصله رفتم شهرمون دست خالی با شکم پاره سینه های پر از شیر ...😭😭چهارماه تمام گریه و بی قراری و.‌‌‌‌...مرگ همسرم جدا بچه هام جدا نتونستم طاقت بیارم خواهرش دوستم بود و توی شهرمون بود بهش پیغام دادم که راضی شدم بگو بیان عقد کنیم خانوادم اولش مخالف بودن ولی وقتی بیقراری منو دیدن راضی شدن 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

عقد کردم و رفتم به خاطر بچه هام ولی نتونستم با همچین حیوونی زندگی کنم از روز اول کتک و دعوا و بد دلی و...تازه لج زیر پوستی زنش و..... آخرین باری که کتکم زد دست و بینیم شکسته بودن و یه روز و نصفی حبس بودم توی اتاق دیگه مادرش خیلی زن مومنی بود اوند دیدم گریه و زاری که گناه داره عذابش میگیرمون  اگه نزاری دختر مردم بره خودمو میکشم و...داییش اوردم شهرمون و من دیگه هرگز برنگشتم 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

طلاق نمیداد شغل مهمی داشت کلی آشنای قاضی و وکیل و...داشت دادگاه همش محکومم میکرد عدم تمکین و....واسه دستم و بینیم طول درمان گرفتم میگفت دیشو میدم بیاد سر خونه و زندگیش ..نه ماه و...دادگاه رفتیم و اونم خبر مرگش سفر کاری  خارج کشور داشت و چون من ازش شاکی بودم ممنوع الخروجش کردم که راضی شدولی همونجا شرط کرد حق ندارم تا زنده ام اسمی از بچه ها بیارم العان نوزده سالشونه نمیزاره دخترم عقد کرده واسش طلای یادگاری باباشو فرستادم پس فرستادش پیغام داده بیای دور و ورش پسرتو (از همسر فعلیم )دارمش میدم بکشن