2777
2789
عنوان

نصف شب چ مهمونی اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 68 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اومد یه جوری بگو که بدشم نیاد ...

بهش برمیخوره کلا همه چی

ی بار زنگ زده بود ب شوهرم بیا دنبالم بیام اونجا شوهرم گفت خاله بازیه مگه ی روز مااونجا باشیم ی روز شما من جاییم بشین خونت🤣🤦‍♀️

ما کلا زیاد رفت و امدی نیستیم هردم باشه اوکی هستیم.اما زیادی ن هرچیزی حدو مرزی داره بخدا

انقد مشکلات زیاد هست ادم حوصله خودشم نداره

بزارید گاهی دلتنگتون بشیم لعنتیا 

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.            ❤️کار بر no aks هستم❤️   

من خدایی آرامش مهمه ..با پشتت حرف زدن که همه رو دشمن میکنن میشه دعوا آرامشو از آدم میگیرن .

ن همشون دیگه منو میشناسن ک اهمیت نمیدم ب هیچی هرچی بگن میخندم

بگن بده میخندم بگن خوبه میتندم بگن بچت بده میخندم اصلا حرف کسی برام مهم نیست بخاطر همینم دیگه عادت کردن پشتم بد نمیگن بگنم کسی دنبالشو نمیگیره کلا تو فامیل خودمو همسرم همینه همیشه

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.            ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ببین یکی دوبار زنگ میزنه بگو بیرونم مهمونیم یا پیام بده خوابیم

خیلی گفتم نیستیم نمیتونیم بیایم الان نمیتونیم بریم بیرون

ادم باید درک کنه خدایی

الان گفتم دارم بچه هارو میخوابونم گفت اگه اومدم زنگ میزنم

آره والا ..اینا رو میگی بهش یعنی یا به من گفتی

هزار بار گفته بیا اینجا گفتم شرایطش نیست شوهرم حوصله نداره نیایم بهتره 

این ینی رفت و امد کم باشه بهتره دیگه 

ن همشون دیگه منو میشناسن ک اهمیت نمیدم ب هیچی هرچی بگن میخندمبگن بده میخندم بگن خوبه میتندم بگن بچت ...

عالی ..من تازه دارم همینجوری میشم راز آرامش همینه بزار هر چی بگن بگن خودشون همونجا پشت درن ...قبلا حالم بهم میخورد از این جیزا خود خوری ولی واقعا بهترین راه حل همینه

هزار بار گفته بیا اینجا گفتم شرایطش نیست شوهرم حوصله نداره نیایم بهتره این ینی رفت و امد کم باشه بهت ...

ی دوستیم  من دارم همینجوریه حالا اون خواهرشوهرش بچه کوچیک نداره ولی میگه میاد میشینه من هی بیاید ذغال بزارم قلیون بزارم دیونش کرده بیچاره شوهرشم سگ اخلاقه هیچی نمیتونه بگه

عالی ..من تازه دارم همینجوری میشم راز آرامش همینه بزار هر چی بگن بگن خودشون همونجا پشت درن ...قبلا ح ...

اره بابا

مادرشوهرم جلو زنعمو و زندایی اینا میگفت عروس پاشو کار کن میخندیدم میگفتم الان من اونکارو نکنم سنگین ترم وقتی بلد نیستم.هم‌کارمو نمیکردم هم مینداختم ب شوخی و خنده ب کسی برنمیخورد

کلا فامیل خودمم پشتم حرف درمیاوردن عادی برخورد میکردم اصلا مهم جلوه نمیکردو تموم میشد

بخند و رد شو

ی دوستیم من دارم همینجوریه حالا اون خواهرشوهرش بچه کوچیک نداره ولی میگه میاد میشینه من هی بیاید ذغا ...

شوهر من کسی اومدنی عصبی میشه بی حوصله و بی اعصابه میگه میخوام استراحت کنم دنبال ارامشم

بیشتر بخاطر اونه ک از رفت و امد بدم اومده

نه میگه بهتر خودم میام ..که داره میاد

اونم میگم شوهرم حال نداره میخواد استراحت کنه 

کلا رفتن و اومدنه مهم نیست ک بگم کلی کار باید کنم کلا از ارامش خوشم میاد

دورهمی گه گاهی اوکیه دیر ب دیر ن هرروز

اره بابامادرشوهرم جلو زنعمو و زندایی اینا میگفت عروس پاشو کار کن میخندیدم میگفتم الان من اونکارو نکن ...

اره دقیقا باید همینجوری باشه برای قوم شوهر ..خوبم باشی اخرش بده هستی پس برای خودمون باشیم ارامش خودمون مهمتره