2777
2789
عنوان

نصف شب چ مهمونی اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 68 پست
اره دقیقا باید همینجوری باشه برای قوم شوهر ..خوبم باشی اخرش بده هستی پس برای خودمون باشیم ارامش خودم ...

هیچکس هیچی از من ب دل نمیگیره میگن بلد نیست

راحت

همه با شوخی و خنده با من حرف میزنن راحت

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.            ❤️کار بر no aks هستم❤️   

شوهر من کسی اومدنی عصبی میشه بی حوصله و بی اعصابه میگه میخوام استراحت کنم دنبال ارامشمبیشتر بخاطر او ...

منم یه پسر یک سالو نیمه دارم یکی پنج ساله واقعا جایی نمیرم مگه اینکه دلم خیلی بگیره ابجیم بچهاش مدرسه ای هستن میدونم میان میخان استراحت کنن ساعت ده میرم ۱۲برمیگردم خونه  یا میرم دکتری جایی یکیشو میدم مامانم یکیشو میدم ابجیم میدونم سخته اونا بچهاشون بزرگن دنیایی وسایل دکوری دارن چرا بعضیا بی درکن واقعا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچکس هیچی از من ب دل نمیگیره میگن بلد نیستراحتهمه با شوخی و خنده با من حرف میزنن راحت

میگن بلد نیست!!باید بعضی وقتا هم یه جوری رفتار کنی من میدونم الان تو این محیط چه اتفاقی میافته چه حرفایی زده میشه ولی برام مهم نیست کاراتون خودمم مهمم 

منم یه پسر یک سالو نیمه دارم یکی پنج ساله واقعا جایی نمیرم مگه اینکه دلم خیلی بگیره ابجیم بچهاش مدرس ...

منم دوتا بچه پشت هم با فاصله یسال اوردم ک باهم بزرگ شن من هی صدای بچه نشنوم و اذیت بچه کوچیک نداشته باشم

بارها گفتم اینو

خودشون کلی اصرار ک بچه هات بزار خونه ما اما اصلا نمیزارم چی بشه یکی دوسال ی بار اونم یکی دوساعت

میدونم بچه های خودم اذیت دارن ولی حرف گوش کنن

نمیگم نیان بیان اما هرروز خدایی زوره  سخته 

ما چون ی اتفاقایی بزرگی تو زندگیمون افتاده خیلی رو اعصاب و روحیمون تاثیر منفی داشته دنبال ارامشیم فقط

زندگیمون یهو وارد ی چالش مالی بزرگ شد افسردگی و و و

یکم درک خوبه

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.            ❤️کار بر no aks هستم❤️   

منم دوتا بچه پشت هم با فاصله یسال اوردم ک باهم بزرگ شن من هی صدای بچه نشنوم و اذیت بچه کوچیک نداشته ...

درک میکنم واقعا سخته مخصوصا این چالش های مالی زندگی ادم خودش باشه نون میزنه تو چایی میخوره ولی مهمون بیاد میوه شیرینی باید باشه خیلی سخته درک میکنم

میگن بلد نیست!!باید بعضی وقتا هم یه جوری رفتار کنی من میدونم الان تو این محیط چه اتفاقی میافته چه حر ...

ن خودشون میدونن میشناسن منو اما انتظار کاری یا حرفی از جانب من ندارن ن میتونن برن بگن فلانی فلان حرفو زده ن میتونن پشتم حرف بزنن چون تو حاشیه نیستم.اتفاقا میگن چوخ بیلمیشه

تورکن 

اما چون ن غیبت میکنم ن حرف کسی بهم برمیخوره ن بی ادبم نمیتونن پشتم حرفی بزنن 

میگم بلد نیستم ک ازم انتظار کار کردن نداشته باشن

ن خودشون میدونن میشناسن منو اما انتظار کاری یا حرفی از جانب من ندارن ن میتونن برن بگن فلانی فلان حرف ...

بهترین سیاست ..ولی به نظرم دوری و دوستی هیجی بهتر از این نیست راحت پراز آرامش

درک میکنم واقعا سخته مخصوصا این چالش های مالی زندگی ادم خودش باشه نون میزنه تو چایی میخوره ولی مهمون ...

کاش فقط شیرینی و میوه بود،

شوهرم کارشو از دست داده افسردگی بعدش تمام پول و سرمایش رفت از مستاجر داشتن رسیدیم ب مستاجری 

کلا اسیبه روحیه

یهو از عرش رسیدیم ب فرش شرایط روحی بدی داریم 

بهترین سیاست ..ولی به نظرم دوری و دوستی هیجی بهتر از این نیست راحت پراز آرامش

مام همینو میخوایم دیگه نمیزارن ک

اومد خواهر شوهره

ن فعلا خبری نیست

یهو زنگ میزنه

کاش فقط شیرینی و میوه بود،شوهرم کارشو از دست داده افسردگی بعدش تمام پول و سرمایش رفت از مستاجر داشتن ...

انشالله ک همه چی درست میشه جفت و جور میشه همیشه ک در رو یه پاشنه نمیچرخه سوره واقعه و توسل و زیاد بخون

دقیقا الان میخواد شوهرم بیاد خونه بشینیم فیلم ببینیم بخوابیمبچه هامو بخوابونم یکم استراحت کنماونم ی ...

عیب ندارع حالا چی میشه مگه حتما خیلی تنهاست رو زده بهت یکباره دیگ 

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
انشالله ک همه چی درست میشه جفت و جور میشه همیشه ک در رو یه پاشنه نمیچرخه سوره واقعه و توسل و زیاد بخ ...

❤️❤️❤️❤️❤️❤️مرسی عزیزم