بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه جوری رفتار کن منم حریم شخصی دارم شاید دوست نداشته باشم تو بیای من بیام حال و روحیم مناسب نیست بعد پس فردا دلخوری پیش میاد چرا رفتم چرا اومد چیزی نخورد چرا زیاد نشست چرا حرف زیاد نمیزد ..
جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
فک کن بخوای بچه هاتو بعد کلی اذیت و مدرسه و درس و مشق بخوابونی خودت ی چای بخوری با ی فیلم بعد اروم بخوابی یهو صدای نق نقو گریه ی ی بچه بیاد وسط بچه هات از خوابشون بمونن ۳ تایی مدام سرو صدا و گریه راه بندازن
مغز ادم ارور میده
من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد. ❤️کار بر no aks هستم❤️
خیلی سختهوقتی بچت شلوغه نباید انتظار داشته باشی مدام کنار کسی باشی
هعی هعی هعی ....همه اینارو تجربه کردم کاملا درک میکنم ..زوری هم بدم میاد بزور بگن بیادخونمون الا بلا تو ساعتی که من شخصا برنامخ ریزی میکنم موقع خواب و سریالامه بعد بری بشینی کلافه باشی تا درو خونشو میبندی شروع نیکنه غیبت کردن .دیدی چکار کرد دیدی جیزی نخورد دیدی کلاس گذاشته بود
یه جوری رفتار کن منم حریم شخصی دارم شاید دوست نداشته باشم تو بیای من بیام حال و روحیم مناسب نیست بعد ...
اخه باهم اوکی بودیم جور بودیم هرروز باهم بودیم ولی این شوهر جدیدش غیر قابل تحمله از اون بدتر بچش خیلی شلوغه قبل ازدواج مجددش همه چی اوکی بود بچه اولش ماه بود اما الان واقعا سخته
بعد ساعت بدیه
من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد. ❤️کار بر no aks هستم❤️