2777
2789
عنوان

رابطه مامانم و شوهرم شکرابه

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 47 پست
به مامانت حق بده عزیزم به شوهرتم بفهمون قرار نبود ناز و نواز بشی وقتی قهر بودیم حالا هم میخوای ادامه ...

ن اصلا زیربار نمیره میگه مقصر مامانته الانم قهره خونه بابام نمیاد

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 
من دقیقا تو شرایط توهستم تو دعوا این دوتا دعواشون شد اما من مادرم دلگیره بااینکه خودش مقصر بوده ها؟ ...

ن بنده خدا مامانم برای اینکه من ناراحت نباشم میگه عیب نداره تو دعوا حلوا خیرات نمیکنن ک

ولی شوهرم ول کن نیست 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد هشت سال زندگی دعوامون بزرگ شد و ب خانواده ها رسید ی هفته قهر خونه بابام بودم خانواده شوهرم اومدن ...

خیلی بده میفهمم درکت میکنم از عمق وجودم

منم همسرم کینه گرفته اما مادرم هم بی تقصیر نبود

ن بنده خدا مامانم برای اینکه من ناراحت نباشم میگه عیب نداره تو دعوا حلوا خیرات نمیکنن کولی شوهرم ول ...

ببین از مادرت تشکر کن تو دعوا اگ چیزی ب سوهرت نمیگفت شوهرت میگفت میخان از دست دخترشون خلاص شن التماس میکنن برگردونم پرو میشد

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
بزار زمان بگذره یه مراسمی چیزی بشه درست میشه انقدر اینجوری تو فامیلا دیدم

واقعا؟

مثلا امروز اولین باره بعد اون دعوا اومدیم خونه بابام همیشه روزایی ک قرار بوده بیایم خونه بابام صبح سرکار رفتنی منو میزاره جلودر خونه بابام و خودش میره سرکار غروب میاد شام میخوریم برمیگردیم ولی امروز بعدازظهر پیام داد ک من نمیتونم بیام و امشب بمون فردا میام دنبالت دوباره ساعت ۹ شب پیام داد ک پاشو با داداشت بیا گفتم داداشم نیست نمیتونم بیام گفت فردا خودم میام

فردا هم قراره بیاد از جلودر منو برداره بریم تو نمیاد

میترسم کلا دیگه نیاد

ببین از مادرت تشکر کن تو دعوا اگ چیزی ب سوهرت نمیگفت شوهرت میگفت میخان از دست دخترشون خلاص شن التماس ...

تنها حرف مامانم ک خیلی سنگین بود برای شوهرم و سراون کینه گرفته گفت فلانی تو زبونت عین زهره

واقعا؟مثلا امروز اولین باره بعد اون دعوا اومدیم خونه بابام همیشه روزایی ک قرار بوده بیایم خونه بابام ...

ببین مشخصه شوهرت ازین قضیه ناراحته که که اینجوری میکنه خیلی هم دوست داره دوباره مثل قبل بشه ببین کی بهت گفتم ! وگرنه اینجوری رفتار نمیکرد تو هم زرنگ باش اصلا این قضیا رو به روش نیار که چرا و دیگه بسه و این حرفا رو اصلا نزن کم کم خودش از حالت دفاعی خارج میشه

دستت فقط توی جیب خودت باشه 
ببین مشخصه شوهرت ازین قضیه ناراحته که که اینجوری میکنه خیلی هم دوست داره دوباره مثل قبل بشه ببین کی ...

از کدوم قضیه ناراحته از نیومدن خونه بابام؟

تنها حرف مامانم ک خیلی سنگین بود برای شوهرم و سراون کینه گرفته گفت فلانی تو زبونت عین زهره

😐

من مادرم به شوهرم گفت بی شعور کم عقل بعدم فهمید سیگاریه بهش گفت مفنگی برو بجهنم😐

الان مادرم ناراحته🤣🤣🤣

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
ببین مشخصه شوهرت ازین قضیه ناراحته که که اینجوری میکنه خیلی هم دوست داره دوباره مثل قبل بشه ببین کی ...

بابام خیلی حرفا بهش گفت سرشو بلند نکرد پاشد صورت و دست بابامو بوس کرد ولی مامان مظلومم ک چیزی نگفت دراصل خودش ب مامانم بی احترامی کرد کینه گرفته ازش شانس نداره بیچاره

😐من مادرم به شوهرم گفت بی شعور کم عقل بعدم فهمید سیگاریه بهش گفت مفنگی برو بجهنم😐الان مادرم ناراحت ...

مامان من خیلی مظلومه همیشه هوای منو بچمو شوهرمو داشته دستش نمک نداره بابام کلی حرف ب شوهرم گفت پاشد صورت و دست بابامو بوس کرد معذرت خواهی کرد مظلوم مامانم چیزی نگفت شد آدم بده دلم میسوزه برای مامانم شانس نداره

2810