دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بعد هشت سال زندگی دعوامون بزرگ شد و ب خانواده ها رسید ی هفته قهر خونه بابام بودم خانواده شوهرم اومدن دنبالم و بردنم خونم این وسط مامانم و شوهرم بحثشون شد ک شوهرم کینه گرفته
میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم
بعد هشت سال زندگی دعوامون بزرگ شد و ب خانواده ها رسید ی هفته قهر خونه بابام بودم خانواده شوهرم اومدن ...
به مامانت حق بده عزیزم به شوهرتم بفهمون قرار نبود ناز و نواز بشی وقتی قهر بودیم حالا هم میخوای ادامه بدی ! ایشالا بینشون آشتی بشه یه هدیه ای چیزی یه جوری باید خودتم درستش کنی
من دقیقا تو شرایط توهستم تو دعوا این دوتا دعواشون شد اما من مادرم دلگیره بااینکه خودش مقصر بوده ها؟ کلی هم پیام بیشعور و فلان بشوهرم داده ولی شوهرم بمن نگفت
شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟ روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی لطفا لایک نکنید
بعد هشت سال زندگی دعوامون بزرگ شد و ب خانواده ها رسید ی هفته قهر خونه بابام بودم خانواده شوهرم اومدن دنبالم و بردنم خونم این وسط مامانم و شوهرم بحثشون شد ک شوهرم کینه گرفته
میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم