2777
2789
عنوان

رابطه مامانم و شوهرم شکرابه

463 بازدید | 47 پست

میشه برای درست شدن رابطه مامانم و شوهرم یدونه سوره توحید بخونین 

بخدا خیلی خستم دارم زجر میکشم این وسط من

اگه خوندین لایک کنین منم واستون بخونم

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هی منم یکیو میخام مامانم ازش متنفره با اینکه مامانم خیلی دوسم داره ولی میگه اگر رفتی باهاش یه روز خوش نبینی همش زجر بکشی ولت کنه فلان کنه ب کاری میکنم بره روت زن بگیره نمیدونم چرا اینقدر باهاش بده

مامانا که عاشق داماداشون هستن مشکل چیه عزیزم؟

بعد هشت سال زندگی دعوامون بزرگ شد و ب خانواده ها رسید ی هفته قهر خونه بابام بودم خانواده شوهرم اومدن دنبالم و بردنم خونم این وسط مامانم و شوهرم بحثشون شد ک شوهرم کینه گرفته

هی منم یکیو میخام مامانم ازش متنفره با اینکه مامانم خیلی دوسم داره ولی میگه اگر رفتی باهاش یه روز خو ...

خیلی بده اینجوری

برای ماهم همینطور استارتر منم این وسط گیر کردم ولی متاسفانه مادرم مقصر و زیر بار نمیره

مامان من مظلومه خیلی 

مقصر شوهرمه

بعد هشت سال زندگی دعوامون بزرگ شد و ب خانواده ها رسید ی هفته قهر خونه بابام بودم خانواده شوهرم اومدن ...

به مامانت حق بده عزیزم به شوهرتم بفهمون قرار نبود ناز و نواز بشی وقتی قهر بودیم حالا هم میخوای ادامه بدی ! ایشالا بینشون آشتی بشه یه هدیه ای چیزی یه جوری باید خودتم درستش کنی 

دستت فقط توی جیب خودت باشه 
مامان من مظلومه خیلی مقصر شوهرمه

من دقیقا تو شرایط توهستم تو دعوا این دوتا دعواشون شد اما من مادرم دلگیره بااینکه خودش مقصر بوده ها؟ کلی هم پیام بیشعور و فلان بشوهرم داده ولی شوهرم بمن نگفت 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
چی شده!؟

بعد هشت سال زندگی دعوامون بزرگ شد و ب خانواده ها رسید ی هفته قهر خونه بابام بودم خانواده شوهرم اومدن دنبالم و بردنم خونم این وسط مامانم و شوهرم بحثشون شد ک شوهرم کینه گرفته

2810