2777
2789
عنوان

رابطه مامانم و شوهرم شکرابه

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 47 پست
قرار نیست جنگ کنی بعدشم فکر کردی بشوهرت اصرار کنی میاد؟ خوب اینم جنگ میشع اگ بیاد با اصرار شما باز ت ...

اینجوریم اخه خیلی زورم میاد

دوهفته دیگه عروسی برادرشوهرمه دیشب جهازبرون بود ینی دلم میخواست نرم دیروز جلو زنداداشاش و خانوادش ضایع شه باز گفتم ولش کن بدتر میشه 

زورم میاد مامان و بابای من ناراحت باشن و این آقا با زنوبچش خوش خوشان عروسی داداششو راه بندازه

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 
اینجوریم اخه خیلی زورم میاددوهفته دیگه عروسی برادرشوهرمه دیشب جهازبرون بود ینی دلم میخواست نرم دیروز ...

ببین خودت راهشو بلدی دیگ 

مثلا رفتی جهاز برون تکون نخور کمک نکن 

الان شوهرمن با مادرم قطعه رابطه خواهرشوهرم از روستا اومد شوهرم خواب بوده متوجه تماسش نشده بمنم زنگ زد فهمیدم میخاد بیاد خونمون جواب ندادم بعد چندساعت شوهرم بیدار شد زنگش زد اونم ناراحت شد برگشته بود حالاهمین خواهرشوهرم زمان قهرمون کلی حرف بارم کرد براهمین اینکارو کردم اگ میومد ک راهش میدادم مثل قبل بود سریع زنگش میزدم دعوت میکردم ولی خو رو ندادم ن با شوهرم دعوا کردم ن با خواهرش حتی فهنیدم داره به داداشش زنگ میزنه گوشیو سایلنت کردم 

چجوری بگم یجوری باش یجوری زیرکی خودتو سنگین بگیر نتونه اتو ازت بگیره داد وبیداد نکن نگو نمیام برو خودتو بگیر یا خودت میدونی چکار کنی  ؟ مثلا شوهرم همیشه فحش میداد ازبس داد زدم گفتم فحش نده ولی درست نشد چندباری باز فحش داد خودمو زدم مریضی برد دکتر و هردفه ۱ تومن الوی خرج گزاشتمدستش الان ادم ده باید بدونی چجوری تابو بگیری  

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین خودت راهشو بلدی دیگ مثلا رفتی جهاز برون تکون نخور کمک نکن الان شوهرمن با مادرم قطعه رابطه خواهر ...

اره دقیقا همینه 

ممنون عزیزم ک وقت گذاشتی

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم