2777
2789
عنوان

پدرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1057 بازدید | 74 پست
همین؟؟ همونجا بهش میگفتی وا مادر جان این چه حرفیه آخه؟عجب آدم گیریه.ببین با اینجور آدما اصلا وارد بح ...

اره والا خب از قبل دعوت داشتم کارمم کرده بودم سر رفتن ساعت 6 عصر زنگ زده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم طرف نمیاد زنشو بندازه دور عروسشو بچسبه که

حالا هر چقدم ک حق با تو باشه

توقع نداشته باش

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
2805
میخواسته بحث بيشتر از اين کش پیدا نکنه و البته که یه مرد باید دربرابر عروس از زنش چندین ساله اش حمای ...

کثافت میخاد بحث پیدا نکنه یه کلمه میگه شاید سو تفاهم شده شاید شما هم منظور نداشتی مهم نیس مامان هم دلش خاسته بیاد و اینجور حرفا نه اینکه بگه زن من اشتباه میکنه میخاد بره خونه پسرش.. یا هیچی نگو اصلا حرف نزن در این موضوع و

ببین من با مادرشوهرم سر یه حرف ناحقی که زد پشت گوشی بحثم شد همونجور که داشتم حرف میزدم یهو گوشی قط ش ...

خب دیده داره دعوا بالا میگیره مردا اعصابشون نمیکشه قطع میکنن

منم یکم پشت تلفن حرف بزنم بابام میگه قطع کن

عزیزم طرف نمیاد زنشو بندازه دور عروسشو بچسبه کهحالا هر چقدم ک حق با تو باشهتوقع نداشته باش

یعنی اینقدر سخته میانجی گری کردن بین دونفر مگه باید بندازه دور دونفر که وسط دعوا رو به صلح میبرن که هیچکس رو دور نمیندازن

یعنی اینقدر سخته میانجی گری کردن بین دونفر مگه باید بندازه دور دونفر که وسط دعوا رو به صلح میبرن که ...

اره اونا زنشون و نمیفروشن گلم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
یه سریاتون چه صبری دارین.. من تا همون لحظه نرینم ب طرف و جوابشو ندم شب خوابم نمیبره..

کارِ درست و شما میکنی👌❤

اره والا خب از قبل دعوت داشتم کارمم کرده بودم سر رفتن ساعت 6 عصر زنگ زده

ما به اینجور آدما میگیم حوصله‌دار. اصلا بهش مجال نده. هر چی گفت، خیلی خونسرد جوابشو همون لحظه بده. بدون بی‌احترامی. بعدشم دیگه به روی خودت نیار.

یه سری جواب مسکت اما محترمانه رو از قبل آماده داشته باش که اینجور وقتها بهش بگی.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
2810