2777
2789
عنوان

پدرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1056 بازدید | 74 پست
میشه منم بگی چیکار کنم

شما هم خودتو بگیر برو تو قیافه که از ادب دور که قطع میکنید

زنگ مادرشوهرتم نزن

چرا زنگ میزنید خیلی خوبن واقعا من که نامزدی میزنگیدم میشستم بعدش برا حرفاییکه زده بود یک ساعت گریه میکردم دیگه نزنگیدم 

برا کسی احترام بزارید که احترامتون کنن بزارید یاد بگیرن

یعنی اینقدر سخته میانجی گری کردن بین دونفر مگه باید بندازه دور دونفر که وسط دعوا رو به صلح میبرن که ...

آره بابا

بعضیا کلا مدلشون طوریه که حوصله ندارن،یا فقط میخوان سر اونی که کوچیکتره خالی کنن

حالا من بابای همسرم کلا همه چی رو دایورت میکنه

یه بار خونشون بودیم،تو عقدم بودیم

اینا نبودن

بعد ما تو اتاق بودیم درم بسته بودیم،بعد خب دعوامون شد

نگو تو اون فاصله باباش رسیده بود ولی ما نفهمیده بودیم چون اتاق از در ورودی خیلی فاصله داره

نیم ساعت داشتیم داد و هوار میکردیم،اون نشسته بود رو مبل داشت در کمال آرامش میوه میخورد.هیچی هم نگفت وقتی ما رو دید.همینقدر بی خیال.نگفت همو میزنن تیکه پاره میکنن الان.گفتیم سلام اونم گفت سلام بابا جان😐اصلا واکنش نداد که فهمیده دعوا کردیم.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در مجموع رفتار شما بعدش چیه

ببین قطع رابطه که بچه‌ها دارن پیشنهاد میکنن، به نظر من کار درستی نیست. هم اخلاقی نیست (چون فکر کنم جزء آدمهای افتضاح مشکل‌ساز نیستن)، هم ممکنه رابطهٔ شما و همسرت بعدش خراب شه.

من احساس میکنم این آدم درست حرف زدن و با احترام حرف زدن رو بلد نیست و عادت کرده به این مدل حرف زدن و خوب هم نمیتونه خودشو کنترل کنه‌. احتمال میدم آدم بدی نباشه، احتمالا آدم نابلد و ناپخته‌ایه.

به نظرم با این آدم هیچ وقت وارد بحث جدی نشو. فوقش بگو حرفهایی میزنیدا مادر! یه همچین چیزی. و تموم. اصلا سعی نکن مجابش کنی. برو بیا ولی زیاد باهاش حرف جدی‌ای نزن. مثلا سلام علیک خوبیم ممنون، خبری نیست، سلامتی، زنده باشید، هیچی، خبر جدیدی نیست و... گاهی هم دعوتش کن خودت و وقتی اومد، از لحاظ پذیرایی و غذا تحویلش بگیر ولی باز هم نشین باهاش حرف جدی نزن.

اگه هم رفت‌و‌آمدت زیاده، یه کم کمترش کن.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
اون احترامی که میزاشتی رو کم کن بزار بفهمه ناراحتی نگو نخندنگرانم نباش اونی که مسپره بخدا ،خدا کمکش ...

از شوهرم متنفر شدم بین پشت من خانوادم چیا گفته که جراتشو داشته این حرفا میزنن حالم ازش بهم میخوره از اون لحظه توچشماش نگاهم نکردم سکوت کردم حالت تهوع دارم😔

2805
از شوهرم متنفر شدم بین پشت من خانوادم چیا گفته که جراتشو داشته این حرفا میزنن حالم ازش بهم میخوره از ...

من جریانو نمیدونم، ولی گاهی هم خود اون آدما مدلشون اینجوریه. نیازی نیست همسر شما بهشون رو بده. اونا پشت سر هم حرف میزنن، ایراد میگیرن یا تهمت میزنن.

من بغض میکنم نمیتونم یک کلام حرف بزنم..ولی بعدش حسابی شوهرما شست و شو میدم تازه از خدامم هس بهش بربخ ...

عزیزم باید انقدر قوی باشی که خودت از خودت دفاع کنی..بخاطر خانواده همسرت باهمسرت بد نشی.. باورت نمیشه با طرف تو خونه خودش دعوام شد تقصیر خودش بود بی احترامی کرد.. جوری جوابشو دادم جوری رفتم سمتش که ی لحظه رید به خودش😂😂😂

کثافت میخاد بحث پیدا نکنه یه کلمه میگه شاید سو تفاهم شده شاید شما هم منظور نداشتی مهم نیس مامان هم د ...

اینا رو دیگه توی این سن نمیشه تغییر داد. فقط میشه کاری کرد که ترکش‌هاشون کمتر بهمون بخوره.

خودتو ناراحت نکن دختر.

رفتم اون تاپیکی که گفتیو خوندم. از اون موقع برای این موضوع ناراحتی. عذاب دادی خودتو. جوونیتو با شادی بگذرون. اینا رو نمیشه درست کرد. بیشترشون همینن.

از شوهرم متنفر شدم بین پشت من خانوادم چیا گفته که جراتشو داشته این حرفا میزنن حالم ازش بهم میخوره از ...

همشون میگن

به این فکر کن که خودتم وقتی اذیتت میکنن پشتشون بد میگی

میگی یا نه؟😁😗

2810