2777
2789
عنوان

پدرشوهر

1057 بازدید | 74 پست

خانما اگه با مادر شوهرتون یه بگو مگو داشته باشید بعد پدر شوهرتون گوشی رو بگیره روتون قطع کنه بعد هم به شما بگه چکار میکنید و حق رو تماما بده به زنش یا اینکه حق نبودخ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
نفهمیدم چی گفتی

ببین من با مادرشوهرم سر یه حرف ناحقی که زد پشت گوشی بحثم شد همونجور که داشتم حرف میزدم یهو گوشی قط شد بعد من فک کردم از دستش افتاده دوباره که زنگ زدم پدر شوهرم برداشت حق رو که داد به زنش بعدم گف من گوشی رو قط کردم

همشون همینن تازه میگن زن ما نجیب و خوبه و بی زبون ..پسرمم سره از عروسم و تازه پسرم حیف شده..و عروسم خوب نی مشکل داره بما نمیخوره ظالمه....جالبه برا دختراشون این اتفاق بیفته همین پدر شوهر و مادر شوهرا میگن دخترمون خوبه دامادمون بده

اگه این کارو نکنه تعجبه

میشه واضح بگی یعنی شما با کسی دعوا میکنید گوشی رو حین حرف زدن طرف قطع میکنید تازه ما دعوا هم نبود داشتم همینجور بهش میگفتم ناراحت شدم و فلان حرف و زدی و اینجور خرفا

با دروغ میان خاستگاری انقدر چاخان میکنند ک تو مث دختر مایی ولی پاش بیفته تو میشی عروس بد و اونامیشن ...

من منظور بعضیا که میگن معمول همینه رو درک نمیکنم یعنی تو دعوا باید قط کرد

ما بعد دعوا نبود کلا یک دقیقهه من با مادر شوهرم حرف زدم همینکه گفتم این چه حرفی بود زدی و اینجور نیس ...

ما نمیگیم کار درستی کردن که، میگیم آدما همینجوری‌ان‌. کمتر آدمی منطق داره توی بحث.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
2810