2777
2789
عنوان

اگه پولداربودیم این ع ن شوعرم نبود

147 بازدید | 11 پست

تازگیا فهمیدم عموم و پسرعموم اصرار داشتن منو بگیرن براپسرش زنعموم نذاشته چون ما اونموقعا پولدارنبودیم یه زن دیگه براش گرفتن

الان من هزارتامشکل دارم باشوهرم خیلی بدیها تووجودشه خستم وناامید الانم باهام قهره ده شبه نیومده خیانتو تریاکو بداخلاقی و...

الان میگم اگه وضعمون خوب بود پسرعموم که همه چی تمومه شوهرم میشد نه این.

بعدا وضعمون خوب شد بهترین جهیزیه رو اوردم ولی اونموقع نه

😐

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب حرص میخورم چیه

دیگ گذشته بیخیالش شو

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
2805
مهم نیس نگرفته حالاکلا برا بختم حرص میخورم

اگ اون مانع نمیشد زندگی بهتری داشتی

ولی ناراحت نشو خدا بنده هاشو هیچ وقت ول نمیکنه مطمئنم روزای خوب تو هم درراهه

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

عزیزم چقدر طرز فکرت سطحیه ببخشید رک میگم ولی واقعأ ۵۰درصد ی زندگی دست شماست پنجاه درصد زندگی دست طرفته اگه پنجاه درصد ژندگیت خوبه ینی تو خوبی ولی اگه کل زندگیت داغونه ینی توهم مثل شوهرتی پس اگه با پسرعموتم ازدواج میکردی الان کلی مشکل داشتی حالا متفاوت بودن مشکلات الان شوهر خواهر من سالمه پولدار اعل زن و زندگی اما چ فایده باهم خوشبخت نیستن

عزیزم چقدر طرز فکرت سطحیه ببخشید رک میگم ولی واقعأ ۵۰درصد ی زندگی دست شماست پنجاه درصد زندگی دست طرف ...

اتفاقا شما سطحی فک میکنی.نمیدونی من چیا ازش دیدم و چقدر سعی کردم حل کنم نشده خیانت دیدم اعتیاد دیدم قهرای طولانی بچگونه دیدم ۸۰ درصدحقوقشو اصلا خونه نمیاره اونوقت من چطور روحیه داشته باشم

اتفاقا شما سطحی فک میکنی.نمیدونی من چیا ازش دیدم و چقدر سعی کردم حل کنم نشده خیانت دیدم اعتیاد دیدم ...

این ک حرف من نیست گلم اصول رابطه اینو میگه شاید الان کاری دیگه ازت برنمیاد و حق با شماست اما شاید عمیقأ اگه فکر کنی میبینی اشتباهاتی داشتی اونم تو کل زندگی تو پنجاه درصد سهم خودت