2777
2789
عنوان

پدرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1056 بازدید | 74 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
اها ممنونم عزیز روشنم کردی میگم شما باشی چمیکنی بعدش دیگه میبینیشون میری باشون

راستش خیلی ناراحت میشم. میذارم مدتی بگذره، بعد رفتارشون رو نگاه میکنم، بعد تصمیم میگیرم. همون روزها که اصلا نمیرم پیششون.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
ن اینا شخصیتشونا نشون دادن بتو ..از الان بدون با ی خانواده بیشعور وصلت کردین

سالهاست میدونم عزیزم منو مادر همسرم یه وقت یه چیزی بگه فورا من وابش رو میدم و تموم میشه ایندفعه یه حرفی زد خعلی به دلم برخورد هرچی خودمو خوردم از عصر تا شب دیدم پاک نمیشه برام زن زدم سلام کردم و... بعدش بهش فتم یه ماهه شما همش داری همه چی میگی و این چه حرف میگی امروز و اینا یهو قط کرد پدر شوهرم بیشعورم

سالهاست میدونم عزیزم منو مادر همسرم یه وقت یه چیزی بگه فورا من وابش رو میدم و تموم میشه ایندفعه یه ح ...

اینا روپشت تلفن نگی فک کنم بهتره. حرفهای مهم رو رودررو بزن.

حالا اول بگو چی پشت سرت گفته، بعد شما پشت تلفن داشتی چی میگفتی و جواب مادرشوهرت چی بوده.

ببین چند تاپیک قبلم هست با عنوان مادر شوهر مادر شوهرم یه روز عصر ساعت 6 زنگ زد من میخام بیام خونتون من گفتم ما دعوتیم امشب دارم میرم بیرون بعد یهو گف حسام بر نیومد یه بارهبری خونه پسرم و بشینید یکم عصر تو خونه و حرفای اینجوری منم شبش زنگ زدم گفتم چرا اینجور میگی هرچی من هیچی نمیگم شما داری بدتر میکنی و من اگه پذیرای شما نبودم دفعه قبل هم که اومدین پذیرا نمیبودم و امروز از قبل دعوت داشتم یهو قط کرد 

سالهاست میدونم عزیزم منو مادر همسرم یه وقت یه چیزی بگه فورا من وابش رو میدم و تموم میشه ایندفعه یه ح ...

من چی بگم ؟ک بچه ی طلاقم اون موقع ک اومدن خاستگاریم میدونستن ولی تو هر بحثی تو هر چیزی مادر شوهرم بهم میگ تو بچه طلاقی پدر شوهرم میگه تو بچه گدایی ینی کاری کردن از شوهرم حتی متنفر شدم ...منم قیدشونا زدم تمام تلاشمو کردم شدم مهماندار استخدامی هواپیما الان وضع مالیم از پدر شوهرم ک ۳۰ سال کار کرده بهتره...ولی هزارتا جواب داشتم بدم بهشون و نگفتم چیزی همین نگفتنا باعث شده تا کسی بهم بگه بالا چشمت ابرو بزنم زیر گریه و ازشون متنفر باشم شکر خدا شوهرم پشت منه مثل کوه حتی بخاطر من چند ماه نرفته خونه مادرش اینا بخاطر من دعوا شدید کرد باهاشون اما دل من شکسته دیگ 

خب معمولش همینه دیگه. تعجب نداره.بذار زمان بگذره، همه چی درست میشه. دیگه نذار بحث و جدلتون کش پیدا ک ...

شوهرمن پشت تلفن با پدرش داشتن به خانوادم بی احترامی میکردن پدرشوهرم میگفت اتفاقی شنیدم شوهرمم فهمید شنیدم هیچی نگفتمش دلم میخاد یکاری کنم😔

به روش بیارم یا هیچی نگم شوهرم بهش گفت زنم شنید

ببین چند تاپیک قبلم هست با عنوان مادر شوهر مادر شوهرم یه روز عصر ساعت 6 زنگ زد من میخام بیام خونتون ...

همین؟؟ همونجا بهش میگفتی وا مادر جان این چه حرفیه آخه؟

عجب آدم گیریه.

ببین با اینجور آدما اصلا وارد بحث نشو. همون یه جمله رواگه اپن لحظه گفتی، گفتی، اگه نه دیگه نگو چون هی میخوان حاشیه درست کنن.

بیکارین بحث میکنین🙄

من حتی وقتی خواهر کوچیکه همسرم بهم کرم ریخت و لباسای ستم و قیچی قیچی کرد صدام درنیومد

فقط به خودش گفتم محرمانه

اونم به مامانش گفت

تازه گفتم نگو من بهت گفتم،بگو خودت فهمیدی

هیچ وقت باهاشون وارد جنگ مستقیم نشین

من چون خواهر کوچیکه همسرم دیوونه اس عادت دارم به این چیزا

اصلا صدام درنمیاد

اصلااا

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
من چی بگم ؟ک بچه ی طلاقم اون موقع ک اومدن خاستگاریم میدونستن ولی تو هر بحثی تو هر چیزی مادر شوهرم به ...

میفهمم منم همینم بخدا مادرشوهرم واقعا نفهمه یهو میزنه زیر همه خوبیا خودش و خودت 

2810