خانما اگه با مادر شوهرتون یه بگو مگو داشته باشید بعد پدر شوهرتون گوشی رو بگیره روتون قطع کنه بعد هم به شما بگه چکار میکنید و حق رو تماما بده به زنش یا اینکه حق نبودخ
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین من با مادرشوهرم سر یه حرف ناحقی که زد پشت گوشی بحثم شد همونجور که داشتم حرف میزدم یهو گوشی قط شد بعد من فک کردم از دستش افتاده دوباره که زنگ زدم پدر شوهرم برداشت حق رو که داد به زنش بعدم گف من گوشی رو قط کردم
همشون همینن تازه میگن زن ما نجیب و خوبه و بی زبون ..پسرمم سره از عروسم و تازه پسرم حیف شده..و عروسم خوب نی مشکل داره بما نمیخوره ظالمه....جالبه برا دختراشون این اتفاق بیفته همین پدر شوهر و مادر شوهرا میگن دخترمون خوبه دامادمون بده
میشه واضح بگی یعنی شما با کسی دعوا میکنید گوشی رو حین حرف زدن طرف قطع میکنید تازه ما دعوا هم نبود داشتم همینجور بهش میگفتم ناراحت شدم و فلان حرف و زدی و اینجور خرفا