2777
2789
عنوان

سالاد الویه هام خیلی خوشمزه میشن دستورش

| مشاهده متن کامل بحث + 7085 بازدید | 288 پست
من حلیم گندم دوست دارم ولی واسم سنگینه.حلیم بادمجون و حلیم قرمزم خیلی دوست ندارم.

معنی نام کاربری ت چیه

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جینااسم جوجه اردک پینوکیو بود که زیر کلاهش بود

الهیییییی

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
حلیم با بلغور گندم و گوشت گوسفندی له شدس. روش روغن و دارچین میریزن.

باید یه بار از یه جایی بخرم ببینم تو فیلمای صدا سیما آدمای خانواده دوست صبحا میرن حلیم میخرن  

اتفاقا منم امشب درست کردم🤤

وای چقدر باسلیقه ای خیار وهویج ووون گوجه هارو چطوری شبیهه گل درس کردی؟

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

من اصلا تا حالا الویه نخوردم شاید باور نکنی.. همش تعریف بد ازش شنیدم ولی سالاد ماکارونی خیلی خوشمزس

یبار خودت درست کن ...منم سالاد ماکارونی خیلی دوست دارم اما خیلی از ماکارونی بد میگن مضره و فلان

یبار خودت درست کن ...منم سالاد ماکارونی خیلی دوست دارم اما خیلی از ماکارونی بد میگن مضره و فلان

آره خیلی از ماکارونی بد میگن از ماکارونی بدتر این نودل هاست من نودل هم دوست ندارم. نودل سرطان زاست واقعا فاجعه هست یبار یه خانوم تو نی نی سایت گفته بود هر روز به پسر کوچولوش نودل میده من واقعا ناراحت شدم دور از جون اون بچه سرطان میگیره. رفته بود با باکس براش نودل خریده بود 

حلیم با بلغور گندم و گوشت گوسفندی له شدس. روش روغن و دارچین میریزن.

با شکر و بعضیا با نمک میخورن.بیشتر مصرف صبحانه داره

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
😂😂آفرین ازت خوشم اومدمث خودمییی

ما شرایط بقا در محیط طبیعت رو خوب یاد گرفتیم   مغزمون درست فرمون میده که مثلا یه مو کل غذا رو خراب نمیکنه . وای یادش بخیر آخه ما روستایی هستیم یه بار تو مزرعه کار میکردیم نگو قورباغه پریده تو آبگوشت پخته مرده و... قشنگ قورباغه رو درآوردیم انداختیم دور، آبگوشت رو خوردیم ... سر و مور و گنده هم هستیم . چیزای کثیف هم لازمن برا بدن . ولی وای از سویس و این جور چیزا مثلا با قهوه و کاکائو و پنیر پیتزا و...اصلا سازگار نیستم

آره خیلی از ماکارونی بد میگن از ماکارونی بدتر این نودل هاست من نودل هم دوست ندارم. نودل سرطان زاست و ...

وییییی منم گاهی نودل میخورم شبا که گرسنه م میشه اصلا معلومه از قیافه خشکش چقدر مضرن

من چرا ازین تاپیک نمیرم 

هی میرم یه دور میزنم و باز برمیگردم اینجا

اسی جون دمت گرم 

بالاخره یه جا تو‌این سایت پابند شدم

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
2810