من کلی توش آبلیمو میزنم فوق العاده میشه آبلیمو طبیعی حتما بریزید
بعد سس هزار جزیره بهتره
با نان فانتزی همبرگری خیییییلی خوشمزه شد
کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اونو دوست ندارم خودم.بادمجونا رو بهمون طریق درست کن.گوشت رو با پیاز، چوب دارچین و عدس و لوبیا بپزین ...
منی که تو عمرم نمیدونم کلا حلیم یعنی چی
کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
عمه ی من برا الویه پیاز قشنگ سرخ میکنه با روغنکم نمک و زردچوبه وفلفل و اگه داشته باشه چند تا تیکه ...
چه کدبانو هنرمندانه
🖤 پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
🖤 پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
نه اضافه نمیکنم عزیزم با حوصله یکساعت بزار سرخ شه هی زیر ورو کن
متشکرم
یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بیانتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...
من حلیم گندم دوست دارم ولی واسم سنگینه.حلیم بادمجون و حلیم قرمزم خیلی دوست ندارم.
اصلا یه بارم ندیدم چیه یه نوع آشه؟
بعضیا وسواسن دوستم یدونه مو باشه تو غذا کلا اون غذا رو میندازه بیرون
حالا من دروغ چرا یه بار رفته بودیم رای گیری . خب ما مسیول اونجا بودیم یعنی منشی بودیم مینوشتیم . صبحانه بربری و... دادن باید دیگه میخوردیم اونقدر که اگه نمیخوردم ضعف میکردم از بربری یدونه سوسک مرده درآمد مرده بود . لب نزدن به بربری . گفتم خب بابا قسمت سوسکشو بردارید بقیه شو بخورید تنهایی نشستم خوردم 🤣🤣🤣🤣
دقیقا همین شکلی خواستم بگیرم یه خانمه تو مغازه گفت سلیقه ای هست چون خودش واسه سالاد کاهو اینو استفاد ...
منم