2777
2789
عنوان

سالاد الویه هام خیلی خوشمزه میشن دستورش

| مشاهده متن کامل بحث + 7085 بازدید | 288 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونو دوست ندارم خودم.بادمجونا رو بهمون طریق درست کن.گوشت رو با پیاز، چوب دارچین و عدس و لوبیا بپزین ...

منی که تو عمرم نمی‌دونم کلا حلیم یعنی چی 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
عمه ی من برا الویه پیاز قشنگ سرخ میکنه با روغن‌کم نمک و زردچوبه وفلفل و اگه داشته باشه چند تا تیکه ...

چه کدبانو هنرمندانه

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
انشالله همگی شاد و سالم باشین

فدات گلم 

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
چه کدبانو هنرمندانه

سپاس   

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
نه اضافه نمیکنم عزیزم با حوصله یکساعت بزار سرخ شه هی زیر ورو کن

متشکرم

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...
من حلیم گندم دوست دارم ولی واسم سنگینه.حلیم بادمجون و حلیم قرمزم خیلی دوست ندارم.

اصلا یه بارم ندیدم چیه یه نوع آشه؟

والامنم همینطورخیلی سخت میگیرن بعضی خانمها

بعضیا وسواسن دوستم یدونه مو باشه تو غذا کلا اون غذا رو میندازه بیرون 

حالا من دروغ چرا یه بار رفته بودیم رای گیری . خب ما مسیول اونجا بودیم یعنی منشی بودیم می‌نوشتیم . صبحانه بربری و... دادن باید دیگه می‌خوردیم اونقدر که اگه نمی‌خوردم ضعف میکردم از بربری یدونه سوسک مرده درآمد مرده بود . لب نزدن به بربری . گفتم خب بابا قسمت سوسکشو بردارید بقیه شو بخورید تنهایی نشستم خوردم 🤣🤣🤣🤣

دقیقا همین شکلی خواستم بگیرم یه خانمه تو مغازه گفت سلیقه ای هست چون خودش واسه سالاد کاهو اینو استفاد ...

منم 

2810