من کلی توش آبلیمو میزنم فوق العاده میشه آبلیمو طبیعی حتما بریزید
بعد سس هزار جزیره بهتره
با نان فانتزی همبرگری خیییییلی خوشمزه شد
کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
خیلی خوشمزه میشه همسرم که بشدت دوست داره برای همکاراشم برده بود اوناهم گفته بودن بپرس از همسرت و برامون بنویس که ب زنمون بگیم درست کنه
هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
عزیزخیارشور خودش ترشه آبلیمو بزنی اونم زیاد ک ب چوخ میریم ترشی غذا سلیقه ایهبنظرم الویه بدون نخود ف ...
خیارشورای ما شوره ترش نیست من نمک نمیزنم به الویه هویج چی هویج چطورش میکنه ماهرانه بلد هستید
کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خیلی خوشمزه میشه همسرم که بشدت دوست داره برای همکاراشم برده بود اوناهم گفته بودن بپرس از همسرت و برا ...
چه خوب
هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
من سینه مرغ رو با پباز و سیر و هویج و چوب دارچین ابپز میکنم.سیب زمینی، هویج رنده شده، خیار شور، کلم سفید رنده سده، سس مایونز، ذرت ابپز شده ، نمک فلفل سیاه و فلفل دلمه ای خرد شده مخلوط میکنم. معمولا یا هویج یا کلم رو میریزم.
خیلی ممنون ازتون کجا و چجوری بادمجونا رو کبابی می کنید؟ مگا میشه بادمجونا رو سرخ کرد بعد کبابی کرد؟
رو گاز کبابی میکنم
دختر بادمجون و به دو قسمت ÷میکنم
یه قسمت و سرخ میکنم
باقیشو کبابی
بعد با هم میکس میکنم
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
عزیزم ترکا کدبانو هستن.از غذاهای ترکی چی بلدی بذار دستورش رو لطفا
منم ترکم یه غذامون خیلی خوبه بذارم ؟
🖤 پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
سلام خوبین؟ ممنون ازتونبخدا همین کارا رو مو به مو انجام دادم ولی انگار دلمونو زد نمیدونم واقعا چرا ر ...
بادمجون رو ما میذاریم کباب میشه اونم با پوست