2777
2789
عنوان

سالاد الویه هام خیلی خوشمزه میشن دستورش

| مشاهده متن کامل بحث + 7085 بازدید | 288 پست
کشک بادمجوناتون رمز خوشمزگیش چیه؟ من درست کردم اصلا خوب نشد

سلام 

اول: سرخ کردن بادمجان ها خیلی مهمه خوب سرخ بشه

دوم: سیر داغ و پیاز داغ فراوان

سوم: گردو خرد شده به حدی که زیر زبون بیاد

وقتی بادمجانها رو سرخ کردی با گوشت کوب له کن بعد تو ماهیتابه یه کم روغن بریز سیر و پیاز تفت بده و بادمجان ها رو بریز داخلش یه تفت بخورن فلفل سیاه، نمک، بزن چند دقیقه هم بزن کشک و گردو رو اضافه کن چند تا جوش بخوره عالی میشه

وصال او ز عمر جاودانه به   خداوندا مرا آن ده که آن به
وای بدون آبلیموبنظرم اصن مزه نمیده.بوی لیمو ترش تازه میپیچه تو‌ سالاد محشر میشه.الویه های مامانم مع ...

مهرام هم گرونترهم چرب تره از همش بهتره

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم درست میکنم خیلی خوشمزه میشه رسپی ش : سیب زمینی ابپز رو له میکنمتخم مرغ ابپز رو رنده میکنم سینه ه ...

خیلی عالی شد 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
عزیزم ترکا کدبانو هستن.از غذاهای ترکی چی بلدی بذار دستورش رو لطفا

عشقم من ترک نیستم

منظورم از آذری متولد آذرماهم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
من امروز اسم این سس مهرام رو شنیدم

واااااا مگه میشه 

نه سس الویه ش نه 

همون مایونز معمولی شیشه سبزا 

هفته پیش برا تولد دخترم تو‌مدرسه ساندویچ الویه بردم یه شیشه‌متوسط سس مهرام شده 147000تومن.خیلی وقته سس نگرفتم دود از کله م بلند شد.

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
شوهر اقدسم‌ الویه دوست داشت😁😁😁🤦🏻🤦🏻🤦🏻

واااای لنتی  

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
اره نکبتا من دیگ یادم نمیاد اخرین بار کی خوردم

من ایقد عشق الویه م‌اصن یاد اقدس نمیکنم

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
بادمجون و یه سری سرخ میکنم یه سری کبابی...پیازداغ و نعنا داغ و گردو هم میزنمسیر هم واسه تزیین میزنم ...

خیلی ممنون ازتون 

کجا و چجوری بادمجونا رو کبابی می کنید؟ 

مگا میشه بادمجونا رو سرخ کرد بعد کبابی کرد؟

چشم ها را باید شُست ، جور دیگر باید دید                   تصمیم گرفتم تاپیک نزنم کلا    ولی فعلا در سایت هستم : ولی دیگه تاپیک نمیزم ، دیگه پست نمیزارم ودیگه لایک نمیکنم   دوست ندارم تعلیق شم چون ممکنه گاهی لازمم بشه  ( من صرفا خواننده ی خاموش هستم ) لطفا دقت کنید❌️

2810