2777
2789
عنوان

سالاد الویه هام خیلی خوشمزه میشن دستورش

| مشاهده متن کامل بحث + 7087 بازدید | 288 پست
چون برای کبدضررداره من دیگه سس مایونز نمیخرم😢وشکر....

خودت درست می‌کنی سس؟ چجوری ؟

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه انتقاد ... اینکه این غذا رو دوست ندارید درست، ولی کاش این آیکون زشت و برای غذا و چیزی‌ک بقیه میخو ...

منم اول دوست نداشتم با این دستور عاشقش شدم 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
آخه آبلیمو نزنم بوی مرغ و تخم مرغ اذیت میکنه

من تو مرغ در حال جوش یکی دو حبه سیر میندازم...الویه هام بی نظیره

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
من تو مرغ در حال جوش یکی دو حبه سیر میندازم...الویه هام بی نظیره

بله سیر مرغو خوشمزه تر می‌کنه کلا بوش رو می‌بره عالی می‌کنه من سیر و مرغ رو به طعم سوسیس کالباس شبیه میدونم

تخم مرغ رو از اولویه حذف کنید و همینطور ابلیمو بجاش  نصف هویجو خام رنده کنید و سس سالاد الویه و نخودفرنگی و ی کوچولو شوید خشک.خیارشور و سیب زمینی اب پز و سینه مرغ اب پز و فلفل سیاه

خیلی عالی میشه و اصلا بو نمیده بوی الویه بهاطر تخم مرغشه

مرغ ک هم فقط با اب و نمک  و فلف سیاه بجوشونید تضمینی اصلا بو نمیده

درست نمیکنم .بلدنیستم راستش ....دلم الویه خواست 🥴 دیدم تورژیمم ونمیشه بخورم 😁🥺😅دلم سس مایونز میخ ...

هزار جزیره خوشمزه تر از مایونز هست بنظرم . رژیمی ؟ باشه الویه کلا غذای رژیمیه . اما سسشو موقعی که لقمه رو می‌ذاری بزن به دهنت طعمش بره نه اینکه کلا قاطی کنی چون جذب میشه. اون موقع هم سس طعمش بیشتر میاد بهت هم کلا کم میشه 

مثلا برای هر لقمه یه نقطه

تخم مرغ رو از اولویه حذف کنید و همینطور ابلیمو بجاش نصف هویجو خام رنده کنید و سس سالاد الویه و نخود ...

چه جدید و خوب وای الان یادم افتاد شوید خشک رو فراموش کردم   

2810