2777
2789
عنوان

سالاد الویه هام خیلی خوشمزه میشن دستورش

| مشاهده متن کامل بحث + 7086 بازدید | 288 پست
شماها سیب زمینی و تخم مرغو با هم میزارید آبپز شه؟امروز تو پیج انارستان دکتر طب سنتی می‌گفت نباید با ...

نهههههه به هیچ وجه من الوجوه

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کشک بادمجوناتون رمز خوشمزگیش چیه؟ من درست کردم اصلا خوب نشد

بادمجون و یه سری سرخ میکنم یه سری کبابی...پیازداغ و نعنا داغ و گردو هم میزنم

سیر هم واسه تزیین میزنم اما خودم با سیر فراوون دوست دارم

بادمجون کبابی روغن بادمجون سرخشده رو میگیره و دلو نمیزنه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

وای بدون آبلیموبنظرم اصن مزه نمیده.بوی لیمو ترش تازه میپیچه تو‌ سالاد محشر  میشه.

الویه های مامانم معرکه س.مامانم الویه بغیر از مایونز مهرام هیچ سسی بهش نمیزنه.

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
یه انتقاد ... اینکه این غذا رو دوست ندارید درست، ولی کاش این آیکون زشت و برای غذا و چیزی‌ک بقیه میخو ...

👌👌👌

متاسفانه چندین مرتبه دیدم تو سایت این کارو

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست
ماه و سال تولدتونه

بله عزیزم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
یه بار یه نفر ایلیمو زده بود خیلی بوی تخم مرغ میداد نمیشد اصلا قورت بدی

شاید آبلیموی بدی بوده مال ما طبیعیه خودمون لیمو دادیم کشیدن پوره هاشم توشه

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

منم درست میکنم خیلی خوشمزه میشه 

رسپی ش : 

سیب زمینی ابپز رو له میکنمتخم مرغ ابپز رو رنده میکنم 

سینه های مرغ ابپز رو ریش ریش میکنم 

بعدش خیار شور و نخود سبز رو رنده میکنم 

نمک میزنم و سس مایونز و کیزارم بخچال 

بعدش که خنک شد تزیین میکنم و میل میکنیم . همه طرز درست کردنشو ازم میپرسن

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
وای بدون آبلیموبنظرم اصن مزه نمیده.بوی لیمو ترش تازه میپیچه تو‌ سالاد محشر میشه.الویه های مامانم مع ...

من امروز اسم این سس مهرام رو شنیدم 

نه اصلااااااا انگار داری مثلا فست فود میخوری آویشن و فلفل سیاه و کلی آبلیمو فوق العاده ش کردن

عزیزخیارشور خودش ترشه آبلیمو بزنی اونم زیاد ک ب چوخ میریم ترشی غذا سلیقه ایه

بنظرم  الویه بدون نخود فرنگی الویه نیست 😅حاالا ی عده هویج و ذرتم اضافه کردن ولی اصل الویه اینا رو نداشته 

من چون پدرم خیلی سال پیش ساندویچی داشتن میگه الویه اصل نباید ذرت و هویج بزنی همون سینه مرغ سیب زمینی و تخم مرغ آبپز و خیارشور و نخودفرنگی و سس مایونز و فلفل سیاه و پودراویشن داره والسلام 

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
بعد اقدس الویه دیگ هیچ وقت الویه درست. نکردم

شوهر اقدسم‌ الویه دوست داشت😁😁😁🤦🏻🤦🏻🤦🏻

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤

نه نه ....این حقیقت ندارد ...این....این واقعیت ندارد ....این ....این حقیقت ندارد     😱😱😱😱😱😱

2810