2777
2789

ما چهارشنبه اسباب‌کشی کردیم

الان خونه فقط یک روز دیگه کار داره که کامل منظم و مرتب بشه و همه چی بره سر جای خودش

خیلی خسته‌ام

اما حس خوبی ندارم چون اینجا طبقه بالای خونه پدرشوهرمه احساس غریبی میکنم. بعضی وقتا به خودم میگم من اینجا چکار میکنم اصن🥲

توکل به خدا🌿

یه هفته

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جمع کردنش زیاد چون همه چیز و میشورم ولی پهن کردن و چیدن خیلی کم در حد یکی دو روز چون همه چی تمیزه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

یک هفته ای می‌چینم

اما با هر اثاث کشی داغون میشم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

هعی هنوز کجاشو دیدی عزیزم 

از الان اگه شرایط خونه مستاحری رو ندارین یکم تحملتو باید ببری بالا هرچقدرم که ادم های خوبی باشن ی حسایی کم کم میاد که همچین خوشایند نیست 

ولی کارخودتو کن و ارامشتو حفظ کن و اهمیت نده زیاد و فکرتو‌مشغول کارای دیگه ای بکن

روزای خوب توی راه😎✌🏻

برای منم یک هفته میشه ولی ۴ روزش دست تنها کار کردم

فقط از روز اول بد عادتشون نکن

اونجا کزت نشو

اجازه ی دخالت در رفت و آمدهات رو نده

از روز اول خانوادت رو دعوت کن بفهمن شما براتون خانوادتون مهمه

یه شام به اونها دادی یکی به خانوادت بده

مجبوری با سیاست باشی وگرنه مشکلات ایجاد میشه

کم حرف باش و زیادی قاطی نشو

کار زیاد نکن و آرام کار کن

هعی هنوز کجاشو دیدی عزیزم از الان اگه شرایط خونه مستاحری رو ندارین یکم تحملتو باید ببری بالا هرچقدرم ...

پدر و مادر همسرم آدمای بدی نیستن بیشتر خود همسرم اذیت میکنه. رفت و آمدی هم ندارن. دیروز رفتم بیرون اصلا ازم نپرسیدن کجا میری...

بله درست میگین باید تحملمو ببرم بالا

الان مشکلم اینه که خودمو متعلق به اینجا نمیدونم

حس اضافی بودن دارم نمیدونم چرا

انگار به نظرم اینکه پسر از طبقه پایین که با خانوادش زندگی می‌کرده حالا بیاد طبقه بالا با زنش زندگی کنه کار مسخره‌ایه. 

قبل از اینکه بیام اینطوری فکر نمیکردم والا

توکل به خدا🌿
فقط از روز اول بد عادتشون نکناونجا کزت نشواجازه ی دخالت در رفت و آمدهات رو ندهاز روز اول خانوادت رو ...

بنده خداها کاری به کارم ندارن

ولی کلا این مشکل رو دارم که با خانواده خودم زیاد اهل رفت و آمد نیستم و میترسم این مسئله برام مشکل درست کنه

توکل به خدا🌿
پدر و مادر همسرم آدمای بدی نیستن بیشتر خود همسرم اذیت میکنه. رفت و آمدی هم ندارن. دیروز رفتم بیرون ا ...

اره دقیقا میدونی منم با خانواده همسرم زندگی میکنیم 

و به قول شما اصلا ادمای پر حاشیه و فضولی نیستن 

اما بعضی موقع ها همین حس هایی که تو‌میگی ادم فراتر فک میکنه 

و در اخر حس میکنی احساس مستقل بودن کافی نداری با اینکه اونا کاریم نداشته باشن 

ولی خب در کل کنار بیا عزیزم تا شرایطتون اوکی بشه انشالله خودتو اذیت نکن و این فکرارو از خودت دور کن 

روزای خوب توی راه😎✌🏻