2777
2789
عنوان

عقدیم شوهرم داره میاد خونمون 🫠🫠 بیاید بگید چیکار کنم🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 29086 بازدید | 318 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی به نظرم این فیلمای هالیوودی براش نذار به خاطر بازیگرها و حرکاتی ک دارن توقعش از ظاهر و اخلاقت می ...

اینجوری نیست 

جوریه صدتا بهتر از منم برن سمتش به هیچکدوم توجه نمیکنه

وااانینی چند ماهه بود؟ یاد مسی افتادم تو عروسیش یدونه بچش بود 😂😂

دوماهه هفت ماه بعد عروسیش بچش بدنیا اومد به همه می‌گفت بچم هفت ماهه بدنیا اومده ولی دکتر گفته بود این بچه 9ماهشم تموم کرده رفته تو ماه دهم 😅😅فراری رفته بود قبل عقد باردار شده تو همون دوماه عرپسیشو گرفتن که گندش درنیاد 

ماشمالی ها دلمون اندازه یه دنیاست بیای شمال میفهمی ...  
چه عجب یکی نیومد بگه تاپیک نزن شاید یکی شوهرش مرده باشه دلش بشکنه😐 همونایی که میگن تاپیک خرید و سفر ...

خب اونی که می‌دونی با این چیزا قراره ناراحت بشه می‌تونه تو تاپیک شرکت نکنه من خودم وقتی از تاپیکی خوشم نیاد داخلش نمیشم 

ماشمالی ها دلمون اندازه یه دنیاست بیای شمال میفهمی ...  
وا پ چیکار کنن زلال احکام ببینن؟

بنده گفتم زلال احکام ببینه؟ 

برای تفریح کردن نیازی نیست انقدر برای خودش چالش و ریسک درست کنه به اندازه کافی در اجتماع مردها ، زنان رو می بینن کافیه قرار نیست در حریم شخصی اش هم این‌نوع افراد نشون شوهرش بده  

ریدم تو شانس شوهرت

با کامنتت خدایی لبهند زدم

الهی خدا دلت رو شاد کنه

اللهم صل علی محمد و ال محمد

دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه

2810