2777
2789
عنوان

مُرده رو لعنت کنیم عذابش بهش میرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 51 پست
لعنت به حق باشه چی؟تو زندگانی کاری کرد ما ضرر مالی کنیم به سود خودش اول پای خودش گیره

درکل این چیزا انرژی منفی داره دست خدا بسپاری بهتره میدونی من خودم شب تاسوعا یکیو نفرین کردم انگشتش قطع شد الان میترسم دیگه نفرین و لعنت کنم 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

خدا که نمیزاره به کسی طلم بشه پس در حد خودش بهش میرسه چیزی که هست نمیخوام ببخشم چون اگر ببخشم اون دن ...

نه اینطوری نیست اصلا ، تو اونو به خاطر خدا ببخشی خدا برات چند صد برابر جبران می‌کنه 

ما خلق شدیم تا در نهایت شبیه به خدا بشیم 

از عالم ذر و جنینی عبور کردیم اومدیم عالم جسم و بعد روح این مسیر رو میگذرونیم صرفا به همین هدف هر چقدر به این هدف نزدیک تر باشیم وقتی میرسیم به عالم روح به خدا نزدیک تریم 

برای همینه که بهشت هم طبقات خودشو داره و همه توی یه سطح نیستن آدم ها بر اساس نزدیک تر بودن به ویژگی های خدا گونه چیده میشن

خدا بخشنده ست اگر بخوایم خداگونه رفتار کنیم و بخشنده باشیم شبیه به خدا میشیم 

تو میتونی همه چیزو در سطح عذاب اون آدم محدود کنی ، میتونی اونو ببخشی ولی از جبران خدا برای خودت استفاده کنی و شبیه به خدا هم بشی

من نمیگم ببخش شاید به زمان نیاز داری به یه مدل جدید برای نگرش نیاز داری هر چی

ولی به این مسأله از این زاویه نگاه نکن که اگر ببخشم همه چیز تموم میشه نه اینطوری نیست خدا برات جبران می‌کنه 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم بهترین راه واگذار کردن به خود خداس

به خدا باشه ک همرو میبخشه پس حق الناس چیه؟ خداروشکر ی زنی گیرش اومده هرشب از زیر ۴ نفر بلند میشه بعد میره زیر شوهرش🤣

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
2805
به خدا باشه ک همرو میبخشه پس حق الناس چیه؟ خداروشکر ی زنی گیرش اومده هرشب از زیر ۴ نفر بلند میشه بعد ...

نه حق الناس بخشیده نمیشه هیچوقت حتی از شهید 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

زندگی ما وقتی خراب شد که حقمونو خورد

درسته زندگیتون خراب شده ولی همیشه که این جوری نمی مونه اگه تلاش کنین و از خدا کمک بخواین.خدا موقعیت های زیادی در اختیارمون فرار میده.این که به یه مسئله ای در گذشته پیله کنیم و انرژیمون رو سرش هدر بدیم فقط باعث رنجش و درجا زدن خودمونه.

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.
درسته زندگیتون خراب شده ولی همیشه که این جوری نمی مونه اگه تلاش کنین و از خدا کمک بخواین.خدا موقعیت ...

چند سال گدشته هروقت یادم میاد دلم اذیت میشه 

اینطور نیست همیشه تو فکرم باشه .درواقع خودمو بخشیدم بخاطرش که فکرش اذیتم نکنه ولی اونو هرگز نمیبخشم چون باید بهم پس بده .خدا هم باید هوامو داشته باشا مگر با جز خودش کسیو دارم 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
بله جالب بود از ترسم خونشون نمیرفتم مادرم منو بزور میفرستاد برو بازی کن یا برو فلان چیزو بگیر خودشم ...

خداازش نگذره چه زجری کشیدی خدا برات جبران کنه 

دخترمنم چهارسالشه  چه ادم بیشرفی بوده که دست به بچه زده 

اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
منکه یکی هست نفرینش میکنم زندست ها ! چهارسالم بود بهم تجاوز کرد هرشب قبل خواب نفرین میکنم

برو تراپی عزیزم تجربه مشابه دارم

این گونی سنگین رو بالاخره باید بذاری زمین با هر شب نفرین کردن فقط زخم خودتو تازه می‌کنی توی ذهنت مظلوم موندن کمکی بهت نمیکنه کنده نشدن از این موضوع توی تصمیم های  زندگیت خودشو نشون میده حادثه چهار سالگی توی هر سطحی هم که باشه نباید باعث بشه تا هفتاد سالگی زندگی نکنی برو تراپی

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
خداازش نگذره چه زجری کشیدی خدا برات جبران کنه دخترمنم چهارسالشه چه ادم بیشرفی بوده که دست به بچه زد ...

دور از جون دخترت 

من هنوز عذابش باهامه بامردی جایی تنها باشم زبونم قفل میکنه 

تاچندویت نمیزاشتم شوهرم بهم نزدیک بشه هرررشب به پسرم نیگم هرکی دست زد شلوارت بهم بگو بچمو جایی نمیزارم حای یکساعت روانی شدم دیگ

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
دور از جون دخترت من هنوز عذابش باهامه بامردی جایی تنها باشم زبونم قفل میکنه تاچندویت نمیزاشتم شوهرم ...

خدابهتون ارامش بده  که بتونید فراموش کنید ببخشید اینو میپرسم میگید تجاوز یعنی رابطه کامل چون بچه پنج ساله خیلی نحیفه خداازش نگذره 

اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
به خدا باشه ک همرو میبخشه پس حق الناس چیه؟ خداروشکر ی زنی گیرش اومده هرشب از زیر ۴ نفر بلند میشه بعد ...

میفهمت عزیزم منم هفت سالم بود.

#قربانی کودک آزاری( خواهش میکنم مراقب بچه هاتون باشید حتی به نزدیکترین ادمای زندگیتونم نسپاریدشون من فقط هفت سالم بود ) در زندگیم سختی هایی را تحمل کردم که پیش از واقعه گمان نداشتم بتوانم. حتی بعدها باورنکردم که درآن ماجرا تاب آوردم. انسان خودش را نمیشناسد. خصوصا قدرت هایش را..دلم به اندازه  کل دنیا شکسته دلخورم از همه چیز و از همه کس غمی به اندازه کل جهااان رو دلم سنگینی میکنه. دوستان برام دعاکنید. دعاکنید همسرم از این همه بدهی و مشکلات رها بشه بمییرم برای غرور شکسته اش ازتون عاجزانه میخام که برای زندگیم دعا کنید حالم خیلی بده .(همسرم ورشکست شدن)
خدابهتون ارامش بده که بتونید فراموش کنید ببخشید اینو میپرسم میگید تجاوز یعنی رابطه کامل چون بچه پنج ...

بله کامل 

من شب عروسیمم خونریزی نداشتم ۱۶ سالم بود ازدواجمم اجباری بود ولی کلا انقدر با حجب و حیا بودم شوهرم اصلا ذهنش نرفت سمت چیزی گفت لابد مدلش اینجوریه 

بعدا فهمیدم خود شوهرمم خونه تیمی داشته مجردیش

2810