2777
2789
عنوان

مُرده رو لعنت کنیم عذابش بهش میرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 51 پست

منکه یکی هست نفرینش میکنم زندست ها ! چهارسالم بود بهم تجاوز کرد هرشب قبل خواب نفرین میکنم 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
اره ولی نکن. گناه داره دستش از این دنیا کوتاهه جبران کنه .اخه ادما تا زندن چرا اینکار میکنن الان این ...

جبران نمیخوام چون تو زنده بودنش هم نکرد 

راضیم در ارامش نباشه

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منکه یکی هست نفرینش میکنم زندست ها ! چهارسالم بود بهم تجاوز کرد هرشب قبل خواب نفرین میکنم

ای خدا ...چقدر سخت 

خدا به زمین گرم بزنش اشنا بود؟

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
2805
اون داره عذابشو می‌کشه. ولش کن. همه‌ی اموالی که ازتون گرفت از دست خودشم رفت و آخرت تلخش براش موند

بچه هاش خوردن ‌اونا هم حرومشون باشه الهی

اون که حقّ النّاس به گردنشه و قطعاً تقاص پس میده.نیازی به لعنت و نفرین نیست.زندگی خودتون خراب میشه ب ...

زندگی ما وقتی خراب شد که حقمونو خورد 

جبران نمیخوام چون تو زنده بودنش هم نکرد راضیم در ارامش نباشه

دقیقا منم هر موقع یادم بیاد لعنتش میکنم

انشالله در زندگی و اخرتشم رنگ ارامش نبینه

فقط کاش زودتر بمیره برم سر قبرش تف کنم دلم خنک شه😌

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه جایی خوندم اگه کسی که مرده هارولعنت کنه اونا دستشون از دنیا کوتاهه میرن پیش حضرت محمد و ازت شکایت ...

پس حق الناس چی میشه کسیی بمن تو ۴ سالگی تجاوز کرد حالا میخاد بره پیش حضرت محمد چی بگه؟ روش میشه اعتراض کنه؟ حق من چی ؟ شبایی ک تا صبح تب مزکردم ادرار میکردم صبحشم از پدرو مادرم کتک میخوردم چی؟ ببهم میگفت به بابات بگی اتیشت میزنه از ترسم تاصبح خواب گالن نفت و اتیش میدیدم بچه ۴ ۵ ساله

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
یه جایی خوندم اگه کسی که مرده هارولعنت کنه اونا دستشون از دنیا کوتاهه میرن پیش حضرت محمد و ازت شکایت ...

لعنت به حق باشه چی؟

تو زندگانی کاری کرد ما ضرر مالی کنیم به سود خودش 

اول پای خودش گیره

خدا که نمیزاره به کسی طلم بشه پس در حد خودش بهش میرسه چیزی که هست نمیخوام ببخشم چون اگر ببخشم اون دن ...

اسی جان چرا فکر می کنی خدا برات جبرانش نمی کنه؟ تمام زجرهایی که تو این دنیا می کشیم ، یا همین جا و یا بعد از مرگمون جایگزینی دارن.

یکی از عرفا که فوت کرده بودن ، به خواب عارف زنده ای رفته بودن و می گفتن اگه شخص مؤمن می دونست این جا چطور خدا واسش جبران می کنه ، آرزو می کرد تو دنیا تکّه تکّه بشه.حتّی خیلیا پشیمون میشن از این که خدا حوائجشون رو توی دنیا بهشون داده.

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.
پس حق الناس چی میشه کسیی بمن تو ۴ سالگی تجاوز کرد حالا میخاد بره پیش حضرت محمد چی بگه؟ روش میشه اعتر ...

به نظرم بهترین راه واگذار کردن به خود خداس 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

حق رو وقتی یارو کاره رو کرده و بعدش مرده میان بگیرن ولی وقتی داشته اون بلا رو سر طرف می‌آورده نمیومدن؟ عجیب است

https://daigo.ir/secret/4475326302
ای خدا ...چقدر سخت خدا به زمین گرم بزنش اشنا بود؟

بله جالب بود از ترسم خونشون نمیرفتم 

مادرم منو بزور میفرستاد برو بازی کن یا برو فلان چیزو بگیر خودشم از مادری زاییدن بلدبود و خوابیدن 

بجای نفرین از خدا کمک بخواه بگو خدایا من اونو بخشیدم 

اما تو هم منو رها نکن دستمو بگیر شرایط را برام هموار بساز 

نفرین سرشار از انرژی منفی هست 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
2810