2777
2789
عنوان

نشخوار فکری دارم اذیتم خیلی

137 بازدید | 16 پست

من یک ماه پیش یه ادمی اومد الکی الکی بحث راه انداخت و کلی بهم فحش داد.

از همون موقع تا الان همشش اون شب مرور میشه تو ذهنم و میگم این حرفو باید میگفتم این کارو میکردم،یا ......

یعنی مدام جملات گفتع شده نگفته شده میاد تو ذهنم.

و اینکه بدبختی اینجاست با اون ادم تو ی ساختمونم از اون روز ب بعذ چشم تو چشم نشدیم ولی صداش میشنوم یا هرچی بیشتر میرم تو فکر.

خسته شدم ،دلم میخاد بیخیال باشم بگم تمام شد رفت ولش کن.ولی....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
منم همینم دقیقا و الانم اتفاقا سر همین عصبی و کلافم

خسته شدم.

من با اینکه اصلا بی ادبی نکردم در جواب فحاشی ها.مقصر نبودم،بقیه ام اونو مقصر کردن.

ولی انگار خیلی برام سخت بود که سر هیچ و پوچ اونجور فحشا و حرفا بشنوم.

کاش راه حل پیدا کنم.میترسم شدیدتر و قوی تر بشن این افکار خستع شدم

خسته شدم.من با اینکه اصلا بی ادبی نکردم در جواب فحاشی ها.مقصر نبودم،بقیه ام اونو مقصر کردن.ولی انگار ...

برا من گاهی خیلی شدید میشه از حرص گریه میکنم متها به کسی اسیب نمیزنیم چرا بهمون اسیب میزنن اخه

برا من گاهی خیلی شدید میشه از حرص گریه میکنم متها به کسی اسیب نمیزنیم چرا بهمون اسیب میزنن اخه

دورت بگردم.

منم شهر غریبم با بچه کوچیک شوهرمم شبش نبوذ.

اومدن دوتایی دم خونه داد بیداد و فحاشی.

شبش خیلی گریه کردم واگذارش کردم به خدا

2810