2777
2789
عنوان

بخاطر اسم دخترم ناراحتم میشه بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 56 پست

من دوتا بچهام همش میگن دیگ اسم نبود اینا چی بودن گذاشتی رو بچها تلفظشون سخته فلان فلان.یعنی هرکی میپرسه اسمشون چیه میگم ایلماه و آبتین میگن اینا چین دیگ اسم نبود😑🤦‍♀️

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊

حالا اونهایی ک میگن اسم الینا بده اسم بچه های خودشون چیه؟یا میگن چ اسمی خوبه

بنطرم تو باید اول رو اعتماد بنفس خودت بعد هم اعتماد ب نفس دخترت کار کنی

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واااا ب بقیع چه ربطی داره اتفاقا اسمش قشنگه 

وقتی اینجوری میگن جوابشونو بده 

من اسم پسرم شهریار کوچیک بود زنداداشم گفت خیلی اسم زشتی انتخاب کردی واسه بچت هنوز ک کوچیکه عوضش کن پیش جمع اینو گفت منم همونجا گفتم مهم اینه من این اسمو دوست دارم از شما نظر نخواستم که نظر میدی شما اسم قشنگ واسه بچهات انتخاب کن دیگه ساکت شد دوباره نظر نداد

یه روز خوب میاد❤️
2805

خیلی هم اسم خوبیه 

ملت همیشه خرف برای زدن دارن

من باردار بودم ، سر اسم غوغا بود 

هر کس یه چیزی میگفت

خپاب دیدم پسرم دستاش ناقصه ، با گریه یه مرد نورانی رو نشون میدم ، میگن اینو ببرید آقا شفا بده 

تو خواب اینطور حس کردم امام حسین بود

بیدار که شدم گفتم اسم بچه رو حسین میزارم 

ما تورکیم حسین تلفظ نمیشه 

میگیم حوسین

برای همین  تصمیممون امیرحسین شد 

پسرم الان ۱۴سالشه

هنوز سر اسمش بحثه

ول کن خواهر من 

در دهن ملت و نمیشه بست

شما خودت به بچه القا کردی 

هر کس خ‌است دخالت کنه بزن تو دهنش 

به الینا هم اعتماد به نفس بده

خدا برات حفظش کنه

یُورولمیشام اِله یورولمیشام کی  اُوزوم اُوزومه یازیخ لیغیم گَلِی
کوثر فاطمه زهرا محدثه

کوثر و محدثه؟؟؟؟؟

چی بگم والا

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره

دخترت برا این میگه کاش اسمم یچیز دیگه گذاشته بودین چون تو هیچموقع جواب ککبنده بهشون ندادی 

و اونا ۸ ساااال دارن میگن چون تو بهشون جواب ندادی 

واقعا چرا همون سال اول جوابشون رو ندادی که انقد کش پیدا نکنه

الانم دیر نشده 

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
اسم قشنگیه اتفاقا شما چرا اجازه میدید کسی درباره همچین مسئله خصوصی ای نظر بده؟ببخشید ولی وقتی اجازه ...

هزار بار گفتم مگه میفهمن خودشون زدن به نفهمی چن نفر که بهش میگن نرگس یمدت قطع رابطه کردم

خدایا شکرت 
واااا ب بقیع چه ربطی داره اتفاقا اسمش قشنگه وقتی اینجوری میگن جوابشونو بده من اسم پسرم شهریار کوچیک ...

افرین ایول

هزار بار گفتم مگه میفهمن خودشون زدن به نفهمی چن نفر که بهش میگن نرگس یمدت قطع رابطه کردم

خیلی صبوری

مامان من سر اسمم با فامیلای پدری به مشکل خورد من تا دو سالگی هیج کدوم از فامیل های پدری رو ندیدم بعد از دو سالگی فهمیدن بابام زن و زندگیش رو ترجیح داده مجبور شدن اومدن عذرخواهی الان هم کسی جرات نداره درباره اون روز ها حرفی بزنه

2810