2777
2789

راستش اسم دخترم الینا شوهرم وقتی باردار بودم با ذوق انتخاب کرد منم دیگه تدی ذوقش نزدم دختذم ۸ سالشه ولی ول بکن نیستن یکی میگه این چ اسمی بود گزاشتید یکی میگه بعدی اینجوری نزارید هرکسی یه چیزی میگه خسته شدم ۸ سال ول بکن این اسم نیستن دخترمم دیگه میگه کتش یه اسم دیگه داشتم  یبار من به سلیقه همسرم احترام گزاتک داغونم کردن

خدایا شکرت 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

اسمش قشنگه

به دخترتم اعتماد بنفس بده

وگرنه فرداروز، میگه موهامو دوست ندارم، رنگمو دوست ندارم، قدمو دوست ندارم

شروع کن به اعتمادبنفس دادن بهش از الان. 

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 

خیلی اسم شیک و خوش اهنگیه . نذار آنقدر دخالت کنن ک دخترت رو هم دلزده کنن . همچین گفتی از اسم دخترم ناراحتم فکر کردم اقدس بلقیس خانوم بس همچین چيزيه 

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 

قشنگه 

بار اول که گفتن محکمو جدی برخورد میکردی دگه به خودشون اجازه نمیدادن 

عایش سابقم...دوتا داداش کم سن و عزیز تر از جونمو باهم ۲۰ دی تو تصادف از دست دادیم حال دل وروحمون بشدت خرابه بخصوص  ودوتا بچه کوچولوشون که درکی ندارن ومدام سراغ باباهاشونو ازمون میگیرن ممنون میشم صلوات بفرستین 

اسم به این قشنگه ، حرف دیگران براتون ارزش نداشته باشه 

آنقدر هم واکنش نشون ندید که دخترتون رو اسمش حساس بشه هرکی هرچی گفت بگو خودمون این اسم دوست داریم و به دخترت حس خوب بده 

2810